5053873217 [email protected]

NFC teknolojisi sayesinde birçok elektronik cihaz ile etkileşime geçmede ve özellikle kredi kartı ile yapılan alışverişlerde akıllı telefonun devreye girmesi, bu teknolojinin günümüzde önemli bir yer edinmesine neden olmuştu. Apple’ın belki de en çok eleştirilen hamlelerinden biri de iPhone cihazlarına NFC desteğini bir türlü vermemesiydi.

Maliyeti düşük olmasına karşılık NFC teknolojisinin bir türlü iPhone’a gelmemesinde dolayı, geliştiriciler alternatif kılıflar ile bu özelliği entegre etmeye çalışmıştı. Bugün de Incipio firması Cashwrap isimli yeni NFC destekli iPhone kılıflarını satışa sundu. iPhone 4/4s ve iPhone 5/5s ile uyumlu olan bu kılıflar, sayesinde kredi kartlarınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmayacak.

İPHONE

Cashwrap isimli kılıfı satın aldıktan sonra firmanın App Store’da bulunan uygulamasını iPhone’a indirip kredi kartınızı tanıtmanız gerekiyor. Bu işlem sonrasında NFC’nin kredi kartı kullanma özelliği iPhone’a entegre olacak. Cashwrap kılıflarının 69.99 Dolar fiyat etiketiyle iPhone’da NFC özelliğini kullanmak isteyenlerin beğenisine sunulduğunu belirtelim.