5053873217 [email protected]

‘Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki setinden ilginç detaylar çıktı: Her görevi bir Türk bir Rus üstleniyor. Biz günde 12 saat çekime alışığız, Türkler 16 saate bana mısın demiyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah’ın başrolü paylaştığı ‘Kurt Seyit ve Şura’nın çekimleri Rusya’nın St. Petersburg kentinde devam ediyor. Yapıma, Rus medyası da büyük ilgi gösteriyor. Rusya’nın Sesi’nde dizi setinden fotoğraflar eşliğinde diziyle il gili ilginç bilgilere yer verildi. ‘İmparatorluk yıkıntıları üzerinde vals’ başlığıyla kullanılan haberde, konu ayrıntılı şekilde aktarılıyor.

KURT SEYİT

Sette çalışanların gizlilik anlaşması imzaladığı vurgulandıktan sonra da Rus çekim grubunun bir üyesinin ağzından şu ifadelere yer veriliyor: Şahsen ben, Türk televizyon ekibinin, kendilerini tamamen ve bütünüyle işe adayan olağandışı çalışkan insanlar olduğunu söyleyebilirim. Biz, 12 saatlik çekim gününe alışığız, Türk konuklarımız ise 16 saat çalışıyor. Çalışmamız öyle bir ayarlandı ki her bir görevi iki kişi yürütüyor. Örneğin, biri Türk diğeri Rus iki yönetmenimiz var. Biri Türk, diğeri Rus iki film seti yöneticisi var.

Saç, takı özel olarak getiriliyor
Rus basınında yer alan haberde, setten şu bilgiler aktarılıyor: Türk ekibi takma saçtan takıya, ayakkabıdan elbiseye her şeyi Türkiye’den getirdi. Bu yüzden kadın giysilerinin çoğu ince yapılı kadınlar için. Diziye katılamayan iri yapılı kızlarımız çok üzülüyor. Yine de kendilerini çar ailesi ve Dünya Savaşı döneminin çağdaşları olarak hissetmelerini sağlamamız için yalvarmaya devam ediyor.