5053873217 [email protected]

Timur Savcı, bir süreliğine dizi sektöründen ayrıldığını açıkladı. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’nun yazısına göre, başarılı yapımcı sahibi olduğu TİMS Prodüksiyon’un faaliyetlerini 2 sene durdurduğunu çalışanlarına açıkladı. Timur Savcı’nın bu duygusal konuşmasını ekibi gözyaşları içinde dinledi. Timur Savcı’nın çok yorulduğu ve 2 sene çalışmayarak ailesiyle birlikte zaman geçirmek için sektörden çekildiği öğrenildi.

TİMUR SAVCI

Cengiz Semercioğlu, Muhteşem Yüzyıl’la kazandığı tarihi dizi tecrübesini başrollerinde Meryem Uzerli ve Okan Yalabık’ın oynaması planlanan Kösem Sultan dizisiyle devam ettirmeyi planlayan Timur Savcı, bu şok karardan sonra Kösem Sultan’dan da vazgeçtiğini yazdı. Semerciğlu’nun yazısına göre, Kösem için kullanacağı Muhteşem’in 7 milyon liralık setini de yıkacağını açıklayan Savcı, Star’ın “Kösem’in haklarıyla birlikte seti de bize devret” teklifine ise sadece “Bunu düşüneceğim” yanıtını verdi.

TİMS Prodüksiyon’un hali hazırda devam eden Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu projeleri var. Muhteşem Yüzyıl’ın final yapacağı daha önceden açıklanmıştı, Çalıkuşu’nun da bu sezon final yapması bekleniyor.