5053873217 [email protected]

2015 Citroen C4 Cactus’e ait basın görselleri aracın resmi tanıtımına kısa bir süre kala internete sızdırıldı.

cactus

Geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Citroen Cactus Concept’ten izler taşıyan üretim modelinde ön, arka ve yan kısımlarında konuşlandırılan gri bölgeler aynen korunmuş. İçi hava dolu esnek malzeme yapısından meydana gelen bu bölgeler Airbumps olarak da adlandırılıyor.

Airbumps Teknolojisi : Sürücü ve yolcuları korumak üzere yaratılmış , hava kapsülleri içeren özel karoser kaplaması

2015 Citroen C4 Cactus’ün kabininde 7 inçlik dijital gösterge paneliyle birlikte konsolun orta kısmında araç bilgileri ve medya kullanımı gibi fonksiyonların dokunmatik olarak kontrol edilebildiği 8 inçlik bir ekran bulunuyor. Minimalist çizgilerin hakim olduğu iç mekanda “lounge” koltuklar, metalik ve parlak siyah aksanlar, zarif üç kollu direksiyon simidi, kapı askıları, kolay ulaşılabilir USB portu ve vites seçici dikkat çekiyor.

2015 Citroen C4 Cactus’ün kaputu alında ise markanın yakıt tüketimi ile C02 emisyonlarını azaltma stratejisini kapsamında geliştirilen yeni nesil benzinli ve dizel motorlar kullanılacak.

2015 Citroen C4 Cactus, Airbumps Teknolojisi’yle, tüm kumandaları, %100 dijital bir ekran etrafında bir araya getiren iç mekanıyla, CITROËN Multicity ile kazanılan hızlı ve pratik bağlantı konforuyla ön plana çıkacak.