5053873217 [email protected]

Tolga Karel, Ahmet Dursun, İsmail Baki, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Duygu Bal……Acun Ilıcalı’nın bu yıl rüya takımı kurduğu söyleniyor ki söylenti Recep İvedik 4’e bile konu oldu.

image

Acun Ilıcalı’nın rüya takımını tanıyalım;

Duygu Bal

Duygu Bal (d. 25 Mart 1987, Ankara), Türk voleybolcu. Voleybola Ankara’da başladı. Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir. Emlak Toki’de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden çok kez giymiştir. 2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia’ya transfer olmuştur. Yorumcular tarafından ülkemizin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterilmektedir. Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenmiştir. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuştur. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha’da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda 3.lük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.
Merve Aydın

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Aslen Ordu’ludur. Özel Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. 1.81 boyunda, 60 kg’dur. ENKA spor kulübünün sporcusudur. Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4×400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. 2013 yılında Kanal D’de yayınlanan moda yorumcusu Cengiz Abazoğlu’nun sunduğu “Bana Her Şey Yakışır” programına katıldı. Merve Aydın, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı’nın teklifini kabul etti.

Eda Özerkan 

Eda Özerkan, (d 11 Mart 1984, Adana) Türk dizi oyuncusudur.

Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show’da Ejder’in İnci Taneleri’nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Serenay Aktaş

Güzel ve yetenekli oyuncu Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş oyunculuğun dışında aynı zamanda bir bayan futbolcu olmaktadır. Serenay Aktaş bir çok futbol takımında oynamış ve şuan futbola devam etmektedir. Serenay Aktaş küçük yaşlarından itibaren tiyatroya büyük bir ilgisi olup günümüzde bir çok dizi projesinde yer almıştır. Serenay Aktaş bazı oynamış olduğu dizilere bakacak olursak Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler rol almıştır. Serenay Aktaş 2014 Yılı Acun Ilıcalının yapmış olduğu dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan Survivor’a katılacak.

Ahmet Dursun

1978 yılında Almanya’da dünyaya gelen Ahmet Dursun, dayısı ile birlikte büyüdü. 6 yaşında mahalle takımında oynamaya başlayan Ahmet, 12 yaşında başka bir takımda oynamaya başladı.

Sonraları Genç Milli Takım’a seçildi ve Feldkamp’ın büyük katkısıyla A takıma çıktı. Lise mezunu olan Ahmet Dursun, Kocaelispor ve SG Wattenscheid takımlarında oynadı. Beşiktaş ise onun için bambaşkaydı. Geldiği ilk sezonda 2.gol kralı oldu, Barcelona maçı ile adını tarih sayfalarına yazdırdı. Ekonomik krizde Avrupa’dan gelen bütün tekliflere kulaklarını kapadı. “Giunti olayı” olarak da bilinen büyük kavgadan sonra Beşiktaş’tan kovuldu.

Yeşil sahalarla olan sevdasına Çin’de devam etti ama uzun süre geçmeden Beşiktaş’a geri döndü. İlk yıllarından beri forvette oynayan başarılı futbolcu, çok fazla sakatlık geçirdi. Psikolojik sorunları ile de performansının bir dönem ciddi anlamda düştüğü bilinen futbolcu Ahmet Dursun, “stres kırığı” adı verilen konsantrasyon bozukluğu hastalığı yüzünden sahalara ara vermek zorunda kaldı.

Tolga Karel

Tolga Karel 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirmesinin ardından gösteri sanatları, sinemografi ve draam alanlarında eğitim aldı.

Bulgaristanda düzenlenen Best Model yarışmasında ikincilik elde etti. Türk televizyonlarında ilk kez “Yaprak Dökümü”  adlı dizideki Oğuz karakteriyle giriş yaptı. Gösterdiği performans Türk haklı tarafından sevildi.

30 Ağustos 2011 yılında manken Güney Museyeva ile hayatını birleştiren Tolga Karel’in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğulları olmuştur.

İSMAİL BAKİ TUNCER
Aslen Ordu Mesudiye’li olan İsmail Baki Tuncer; 01.06.1977 de Şişli İstanbul’dadünyaya geldi. Orta halli ve 3 çocuklu bir ailenin ortancası olan İsmail Baki Tuncer yeteneğini küçük yaşlarda keşfetti, okulda ve mahallede arkadaşlarını hep güldürürdü. İlk olarak rahmetli Kemal Sunal’ın Şaban tiplemesiyle başladı temelini atmaya sanatında her geçen gün dönemin meşhurlarını taklit etmeye. 1984 yılında ilkokula doğduğu yer olan Hürriyet mahallesinde Hürriyet İlkokulu’nda başlayan İsmail, Ortaokulun ilk senesini KuştepeLisesi’nde okuduktan sonra Ümraniye ’ye taşındı orta ve lise eğitimini Nevzat Ayaz Lisesi’nde tamamladı.

image