5053873217 [email protected]

Uzun yıllardır yaptığı film ve dizi müzikleriyle adından söz ettiren Mehmet Erdem, “Avea’yla Pazartesi Yıldızları” etkinliği kapsamında BKM sahnesinde muhteşem bir konser verdi.

MEHMET ERDEM

Müzikseverlerin ve Mehmet Erdem hayranlarının büyük ilgi gösterdikleri konserine sanatçı ‘’Acıyı sevmek olur mu’’ şarkısıyla başladı.

Mehmet Erdem’in ilk solo çalışması olan “Herkes aynı hayatta” ve yeni çıkan “Hiç konuşmadan” adlı ikinci albümünden sevilen şarkılarını art arda seslendiren Mehmet Erdem’e tüm salon eşlik etti.

Sezen Aksu imzalı çıkış şarkısı “Hakim Bey” ile Ahmet Kaya’nın ‘’ Kum gibi’’ şarkılarını kendine özgü yorumu ve ud çalarak seslendiren Mehmet Erdem dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Mehmet Erdem, Avea’yla Pazartesi Yıldızları BKM konserinde kendi şarkılarının yanı sıra albümünde de olduğu gibi birçok cover şarkıdan oluşan repertuarı ile dinleyenlerini mest etti.

Mehmet Erdem dinleyicilerin yoğun ilgisi üzerine konser sonunda en sevilen şarkılarından bazılarını yeniden seslendirdi.

Yalnızca müzik dünyasında değil; medyada da popularitesini sürdüren Mehmet Erdem’in kendine has vokali ise Leonard Cohen’e benzetiliyor.