5053873217 [email protected]

Kadrosunda, Nik Xheliaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Melisa Aslı Pamuk, Gizem Ayaz, Jale Arıkan, Engin Benli, Berna Koraltürk, Cemal Hünal, Demet İyigün, Caner Özyurtlu, Defne Halman, Uğur Karabulut ve Civan Canova’nın yer aldığı dizinin senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor.

Ulaş Güneş Kaçargil ve Dilek Keser’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin proje tasarımını ise Tomris Giritlioğlu yapıyor. Sanat yönetmenliğini Sırma Bradley, uygulayıcı yapımcılığını ise Seyhan Kaya ile Birol Akbaba’nın yaptığı dizinin yapımını ise C Yapım üstleniyor.

HER SEVDA

Cemal Hünal, Engin Benli, Nik Xhelilaj, Civan Canova, Defne Halman, Devrim Evin gibi isimlerin rol alacağı dizinin adı daha önce ‘Gönül Yarası’ olarak açıklanmış ardından ‘Her Sevda Bir Veda’ olarak değişmişti. Aralık ayının sonu gibi yayınlanması planlanan, ismi ‘Gönül Yarası’ olarak duyurulan, Tomris Giritlioğlu’nun dizi projesinin ismi değişti.

Çekimlerin başladığı ve başrollerinde Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Nik Xhelilaj, Devrim Evin, Civan Canova, Güliz Şirinyan, Defne Halman, Demet İyigün gibi oyuncuların bulunduğu dizi, ‘Her Sevda Bir Veda’ ismi ile ekranlara gelecek.