5053873217 [email protected]

Dünyaca ünlü Türk şefler ve yemek kültürü alanında uzmanlaşmış ünlü isimlerle Türkiye’nin lezzet ekranı Turkmax Gurme, 3 Şubat’tan itibaren Digiturk 21. kanalda ve HD kalitesi ile Digiturk 321. kanalda yayın hayatına başlıyor. Kürşat Başar, Anıl İlter, Nilay Örnek, Sedef İybar, Ece Zaim, Uğur Volkan Uysal ve Arda Türkmen gibi pek çok lezzet ustasını izleyicilerle buluşturacak Turkmax Gurme’de, 7 gün 24 saat, yaşama keyif katan, özgün içerikli yemek programları yer alacak.

Turkmax Gurme

İçerik çeşitliliğini izleyicilerin özel ilgi alanlarına uygun şekilde geliştiren Digiturk, bu kapsamda, özgün içeriklerle oluşturduğu kanallarına bir yenisini daha ekliyor. 3 Şubat 2014 günü, saat 11.15’ten itibaren Digiturk 21. kanalda ve HD kalitesi ile 321 kanalda yayına başlayacak Turkmax Gurme, Türkiye’nin önde gelen şefleri ve yemeğe gönül vermiş ünlü isimlerin sunacağı programlarla ekranda olacak.

Turkmax Gurme yerel lezzetlerden dünya mutfağının farklı tatlarına uzanan geniş bir içerikle, aralıksız devam edecek bir yemek ve aşçılık şöleni sunacak. Kanalın yayın akışında The Dr. Oz Show, Sedef’le Doğal Lezzetler gibi sevilen programlarının yanı sıra, Anıl İlter’in sunacağı Ekmek Arası, Uğur Volkan Uysal’ın sunacağı Yemek İşi, Ünlü Gazeteci Nilay Örnek’in sunacağı Şehirli Sofralar, Kürşat Başar’ın hazırlayıp sunduğu Kürşat Başar’la, Ece Zaim’in sunacağı Küçük Mutfak Sırları, Jess Molho’nun sunacağı, Melih İçigen ve Aydın Demir’in şefliğini yapacağı Mutfaktakiler, Eyüp Kemal Sevinç’in sunacağı EKS 101 Eyüp Kemal’in Seçtikleri ve Türkiye’nin en sevilen şeflerinden olan Arda Türkmen’in sunacağı Ardanın Mutfağı gibi çok sayıda program yer alıyor.