5053873217 [email protected]

Türkiye, özellikle 60 yaş ve üzeri nüfusun iletişim ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik önemli bir teknolojik yenilikle tanıştı. Büyüklerimiz artık sokaklarda kaybolmayacak, sağlığı bozulduğunda bir tuşa basarak karşısında doktoru bulacak, ihtiyaç anında en yakın sağlık kuruluşuna en kısa sürede nakledilecek …

CONCOX 1

Bizleri büyüten ve bugüne getiren büyüklerimiz artık ’66 Artı Projesi’ kapsamında geleceğe daha güvenle bakabilecekler. Projeyi hazırlayan Uzertaş A.Ş’nin Türkiye Distribütörü Anadolu Girişimcilik , özellikle 60 yaş ve üzeri nüfusun sağlık ve iletişim ihtiyaçlarını düşünerek ‘Concox GS503’ cep telefonunu Türkiye’ye getirdi.

Concox cep telefonları, konum takip özelliği ve 1 yıllık Medline üyeliği hediyesiyle büyüklerimizin yaşamını artık daha da kolaylaştıracak. Telefon, SOS Acil Durum Uyarı (SMS) gönderimi yapabildiği gibi, içerisinde bulunan GPS çipi sayesinde kişinin bulunduğu konumun takip edilebilmesine imkan veriyor. Cihazın arkasında konumlanan SOS Acil Durum Uyarı Butonuna basıldığında adres bilgisi bu medikal merkeze ulaşıyor ve olası bir acil durumda 7/24 ambulans gönderimi sağlanıyor.

Kullanıcı, dilerse telefonun acil durum numaralarına yakınlarının telefonlarını tanımlayarak acil bir durumda bu kişilere de konum bilgisi ile acil durum mesajının SMS olarak ulaştırılmasını sağlayabiliyor. Telefonu kullanan kişinin tanımlı yakınları, dilerse kullanıcının lokasyonunu internet üzerinden bilgisayar veya akıllı telefon kullanarak interaktif harita üzerinde anlık olarak görebiliyor. Böylece yakınları, o kişinin nerede olduğu endişesini yaşamıyor. Concox GS503 sahipleri aynı zamanda sağlıkla sorunları olduğunda her türlü sorularına medikal merkezi 7/24 arayarak gerçek bir doktordan yanıt alabiliyor. Telefonda bulunan yüksek kontrastlı LCD ekran, büyük rakamlar rahat okuma sağlarken, basıldığında sesli okunan tuşlar, kolay arama yapılabilmesine imkan veriyor.