5053873217 [email protected]

Alvimedica, dünya çapındaki en prestijli spor etkinliklerinden biri olan Volvo Ocean Race’in (Volvo Okyanus Yarışı) ilk Türk katılımcısı oldu.

Cem Bozkurt_Leyla Alaton_İshak Alaton

Volvo Ocean Race sponsorluğu kapsamında kendi adını taşıyan yelken takımıyla yarışacak olan Alvimedica, okyanusların rallisi olarak da bilinen bu yarışta yer alarak hem markasını geniş kitlelere tanıtmayı, hem de Türkiye’de yelken alanında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Alvimedica, dünyanın en prestijli, en heyecan verici ve en çok izlenen spor etkinliklerinden Volvo Ocean Race’teki sponsorluğunu 30 Ocak tarihinde İstanbul’da düzenlenen toplantıyla duyurdu. Toplantıya Alvimedica CEO’su Dr. Cem Bozkurt ve Volvo Ocean Race CEO’su Knut Frostad’ın yanı sıra, Alvimedica Takımı’ndan Mark Towill ve Charlie Enright ile Takım Yöneticisi Bill Erkelens de katıldı.

Volvo Ocean Race’te yer alan ilk Türk markası olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını dile getiren Alvimedica CEO’su Dr. Cem Bozkurt, “Alvimedica olarak bundan 2 yıl önce yelkeni kendimize hedef spor olarak seçtik. Şirket çalışanlarımızla kurduğumuz yelken takımımız destek sınıfında başladığı yarışlarda gözle görülür başarılar elde etti. Şimdi amacımız gönül verdiğimiz bu spor dalının en yüksek liginde profesyonellerle yarışmak ve 1,5 milyar kişinin takip ettiği bu zorlu yarış ile Alvimedica’yı dünya çapında daha geniş kitlelere tanıtmak. Yarış teknemizde Türk bayrağını dalgalandırmaktan ayrıca gurur duyacağız” dedi.