5053873217 [email protected]

Türkiye’de ilk kez 50 yazar bir araya gelerek bir kitap yazdı. “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı roman, “Herkes Biraz Yazar” ismiyle kurulan, çoğunluğu İzmirli bir yazar grubu tarafından hazırlandı.

foto2
Proje 2011 yılında, gazeteci – yazar Gökmen Küçüktaşdemir’in, çok yazarlı interaktif bir kitap yazma fikriyle başladı. Fikrin çıkış amacı, bir araya gelecek yazarların yazdığı kitaptan elde edilecek gelirin eğitime bağışlanmasıydı. Zamanla projeye destek verenlerin sayısı arttı. Müzisyen Hakan Asılkefeli’nin de gruba katılmasıyla proje büyüdü.
“Sensiz Ölümdür Aşk”, Türkiye’de 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olmasının yanında, aynı adla şarkısı ve klibi olan da ilk kitaptır… 14 Şubat 2014’ Sevgililer Günü’nde Destek Yayınları’ndan çıkacak olan “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı roman ve müzik albümü için, o gün İstanbul Ataşehir Optimum Alışveriş Merkezi’nde saat 13.00’te bir basın toplantısı düzenlenecek.
İstanbul’daki lansmanda ve çıkılacak TV programlarında projede yer alan kadınlar kırmızı elbiseleriyle sahne alacak. Erkekler de takım elbise giyecekler. Tanıtım ve TV programlarında Hakan Asılkefeli ile grubu sahne alacak.
Bir “Sosyal Sorumluluk” projesi olan Sensiz Ölümdür Aşk adlı roman ve albümünden elde edilecek gelir Ulusal Down Sendromu Derneği’ne, down sendromlu çocukların eğitiminde kullanılması için bağışlanacak.
14 Şubat gecesi de, Taksim’de Mask adlı Bar’da Sevgililer Günü konseptine uygun, “Sensiz Ölümdür Aşk” lansman partisi düzenlenecek.
Yazar grubunun içinde; gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, organizasyon şirketi sahibi, Pr ajansı çalışanı, oyuncu ve doktor gibi farklı meslek gruplarına sahip insanlar bulunuyor.