5053873217 [email protected]

Dün gece 22:35’de Star TV’nin dizisi Ben de Özledim 13. bölümde ekrana veda etti. Leyla ile Mecnun TRT tarafından yayından kaldırıldıktan sonra ekibi bir arada Star’da izleyen izleyici moral buluyordu ki bitti… Dizi bittiği anlarda TRT 1’de Leyla ile Mecnun’un 104. bölümü yayınlandı ki… Dizinin müptelaları adeta iki ölümü aynı anda yaşadılar. Burak Aksak’ın dizideki diyaloglarından TRT’nin elinde yayınlanmamış bir bölüm olduğu biliniyordu. 2011’de Ramazan Bayramı Özel Bölümü olarak çekilen ara bölüm yayınlandı. Leyla ile Mecnun’un tüm bölümlerini izleyen fanatikleri için bayram özel bölümü adeta bir bayram havası estirmişti. Ama o da bitti…İzleyicinin son umudu, kalan tek sıkımlık kurşunu da bitti… Ben de Özledim ve Leyla ile Mecnun birlikte gitti. TRT adeta Leyla ile Mecnun’u bir kere daha bitirdi.

ben de özledim

Ben de Özledim’in finalinde kamera döndü ve set ekibini çekerek final sahnesini bitirdi. Bir dizi bittiğinde kimlerin işsiz kaldığına yönelik çok önemli bir hatırlatma olarak yöneticilere gönderilmiş ince bir mesajdı aslında.

Ben de Özledim net bir şekilde yayın saatine kurban edildi. Hafta içi 23:40’da başlayan diziyi fanatikleri bile çok zaman internetten izledi. Behzat Ç.’nin başına gelen önce Leyla ile Mecnun’un sonra Ben de Özledim’in başına geldi. İzleyici kırgın, üzgün ve çaresiz. Çünkü artık ellerinde  ne yedekte bekleyen 104. bölüm ne de Ben de Özledim var.

mecnun

Ben de Özledim’in siyah beyaz final sahnesi “Sen Aydınlatırsın Geceyi” filmine de açık bir göndermeydi.

Leyla ile Mecnun’un kayıp bölümünde Mecnun Leyla’nın mezarının bulunduğu Kireçburnu mezarlığında dolaşırken izleyenlerin için dağladı. Kayıp bölüm 104. bölüm olarak ekrana geldiğinde dizi hayranları çok sevdikleri birinin hayaletini görmüşcesine tüyleri diken diken olarak son 1 saatlerini geçirdiler, hiç uyanmak istemedikleri bir rüya gibi…

FİNAL DİYE SUNULAN KAYIP BÖLÜM SONUNDA;

– İsmail Abi yine işsiz.
– İskender yine yalnız.
– Mecnun yine Leyla’sız.
– Erdal Bakkal yine beceriksiz.
– Yavuz yine çaresiz.
– Leyla yine yok

-Dedeler yine doymadı.

-Gemi yine gelmedi, hiç gelmeyecek

SOSYAL MEDYADAN EN DOKUNAKLI İZLEYİCİ PAYLAŞIMLARI

-hani çok sevdiğiniz bir yiyecekten elinizde çok az vardır ya. yavaş yavaş yersiniz hemen bitmesin diye. hatta çukolataysa emersiniz hani. işte öyle izledim bu akşam, yavaş yavaş, sindire sindire, her kelimesine pür dikkat kesilerek. dilimde çok ağır …………………..geçermiş gibi 1 bölüm yayınlayıp ağzımıza bir parmak bal verenleri..

– 104.bölüm leyla ile mecnun karşında, leylasini kaybeden mecnunun acısını yaşıyoruz kendi kaybettiklerimizi düşündükçe, yine kapatmaya uğraştığımız yaraları deşiyor,insan olduğumuzu hatırlatıyor leyla ile mecnun, karşılıksız sevgimiz i yitirdiğimizi, özlemlerimizi, çaresizliğimizi. …
ama işte yine bitti umut da bitti olamayacak şeyleri kabullenmek gerek dercesine , ama bizi giderken yapayalnız , yarım bıraktı tam da unuttuk, unutmaya çalıştığımız şeyleri hatırlatan leyla ile mecnun u derken bugün yine andık bilinçaltımizin kuytu köşelerine gömduklerimizi, ama değişen bir şey olmadı, şu an Aksakallı’nın dediğini yaşıyoruz hayata tutunmaya çalışıyoruz bir yolunu bulmak zorundayız artık yaşamak için bir yolunu bulmak zorundayız.

-ömrüm boyunca izlesem gıkımın çıkmayacağı diziymiş.

-bizi boynu bükük bırakıp final yapmış, fena koyup gitmiş dizi. Yokluğundaaa