5053873217 [email protected]

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin yer aldığı yeni dizisi “Küçük Ağa”, bu akşam saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

KÜÇÜK AĞA

Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aysun Akyüz-Erol Özlevi’nin yaptıkları, senaryosunu da Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul’un kaleme aldıkları “Küçük Ağa” komik ve eğlenceli hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

Sinem ve Ali her zaman olduğu gibi güne birbirleriyle atışarak başlarlar. Mehmetcan’ın tek derdi, anne ve babasının kavga etmemesidir. Mehmetcan, muzur ve çok yaramaz bir çocuktur. Okulda deprem tatbikatı olduğu sırada okulu birbirine katar. Sinem ve Ali Mehmetcan ile başa çıkamamaktadır. Sonrasında ise aksi komşu ile tartışan Mehmetcan polisi arayarak yalan ihbarda bulunur. Bu da yetmez itfaiyeye de yalan ihbarda bulunur ve sokağı birbirine katarak karakolluk olur. Ali ve Sinem zaten boşanmanın eşiğine gelmiştir. Bir de üstüne Mehmetcan’ın yaramazlıkları onları bıktırmıştır. Mehmetcan ilgi çekmek için o kadar çok yalan dolan şeyler yapar ki, bir gün köpeğinin peşinden giderken bir cinayete tanık olur. Olayı anne ve babasına anlatır. Hatta gidip karakolda anlatır fakat, kimseyi inandıramaz. Cinayeti işleyenler Mehmetcan’ı tanımışlardır ve evine kadar gelirler. Mehmetcan, can havliyle evden Şanlıurfa’da henüz tanışmadığı dedesi Mehmet Ağa’nın yanına kaçmaya karar verir. Otobüse biner fakat katiller peşindedir. Bu kaçış bir çok şeyi değiştirecektir aslında.