5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı, Survivor’a katılacak iki ünlü ismi daha açıkladı.

Daha önce Survivor için Tolga Karel, Serenay Aktaş ve Ahmet Dursun ile anlaştığı duyuran Acun Ilıcalı, adaya gidecek iki ismi daha açıkladı.

İşte Acun’un Twitter mesajı:

“Londra Olimpiyatları’nda koşan milli atletimiz Merve Aydın ve milli voleybolcumuz Duygu Bal Survivor da. Olimpik Survivor’a hazır olun.
İKİ YARIŞMACI DAHA BELLİ OLDU

Şubat ayında başlayacak olan dünyanın en zorlu yarışması Survivor’a Tolga Karel’den sonra katılması kesinleşen 2 isim Ahmet Dursun ve Serenay Aktaş oldular.

KESİNLEŞEM İLK YARIŞMACI TOLGA KAREL!

Ünlü oyuncu ve söz yazarı Tolga Karel, bu sezon Survivor’a katılması kesinlik kazanan ilk ünlü oldu. Tolga Karel, Yaprak Dökümü ve Kanıt dizileriyle ekranlarımıza konuk olmuştu.

İŞTE ADAY İSİMLER

Acun Ilıcalı’nın sevilen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunun kadrosu yavaş yavaş belli oluyor.

Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Pascal Nouma, Ümit Karan gibi futbolcuların, Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu gibi şarkıcıların, Özge Ulusoy, Irmak Atuk gibi mankenlerin yarıştığı bir kadro kurmuştu. Acun Ilıcalı, yeni Survivor için bu kez milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşan sürpriz bir kadro oluşturuyor.

survıvor duygu bal

MUHTEŞEM YÜZYIL VE AŞK-I MEMNU’DAN İKİ GÜZEL

Acun Ilıcalı’nın sevilen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunun kadrosu yavaş yavaş oluşturuluyor. Ünlü yapımcı Ilıcalı, Panama’da gerçekleştirilecek Survivor için ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un nişanlısı olarak tanınan manken Eda Özerkan’a teklif götürdü.

 

OLİMPİYATLAR GİBİ OLACAK!

Acun Ilıcalı, Panama’da yapılacak Survivor için 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’na teklif yaptı. Milli voleybolcu Duygu Bal ile anlaşan ve Survivor’ın bu yıl ‘olimpik tatta’ olmasını isteyen Ilıcalı, Londra Olimpiyatları’nda 800 metrede 1. seride en önde koşarken aşil tendonundan sakatlanan milli atlet Merve Aydın’la da el sıkıştı. Ünlü yapımcının son bombası ise 1990’lı yılların ünlü popçusu Burak Kut. Kut’un teklife “Evet” dediği iddia ediliyor.