5053873217 [email protected]

Deniz Akkaya-Hacı Sabancı aşkının neden bittiği ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü model, sosyetik sevgilisini evdeyken tartakladı. Sabancı’nın terk ettiği Akkaya, vakit kaybemeden Atilla Ciner’le aşka yelken açtı.

deniz_akkaya

 

İkili, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda tartışmaya başladı. Dedikodulara göre Deniz Akkaya, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisinin üzerine yürüdü. Hızını alamayan Akkaya, Hacı Sabancı’yı tartakladı. Bunun üzerine sevgilisinin evini terk eden sosyetik playboy, ilişkiye nokta koydu. Sabancı, bundan sonraki günlerde Deniz Akkaya’nın özür mesajları ve ısrarlı aramalarına da yanıt vermedi.

VAKİT KAYBETMEDEN BAŞKASINI BULDU

Hacı Sabancı’dan umudunu kesen Akkaya, hiç vakit kaybetmeden önceki gün Atilla Ciner’le yeni bir ilişkiye başladı. Akkaya, önceki gün yeni sevgilisi Atilla Ciner ile yakalandı. Çiçeği burnunda çift, Etiler Akmerkez’deydi. Önce Ciner’le yemek yiyen Akkaya, ardından alışverişe koyuldu. Gazetecileri fark eden Atilla Ciner, sütunun arkasında gizlenmeye çalıştı. Bu halleriyle Akkaya’yı güldüren Ciner, ne kadar uğraşsa da yeni sevgilisiyle objektiflere takılmaktan kurtulamadı.