5053873217 [email protected]

Sezgin Tanrıkulu, hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler’e “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu. Tekin: “Önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkarılabilecek duruma gelmiş. Tüm sevenlerine buradan bu müjdeyi vermek istiyorum”

CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler’e “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Nejat İşler 1994 yılında bugünkü imajından çok uzaktı

Nejat İşler 1994 yılında bugünkü imajından çok uzaktı

Tekin ve Tanrıkulu, Acıbadem Maslak Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler’i ziyaretlerinde, yakınlarından ve Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu’dan bilgi aldı.

Gürsel Tekin, yaklaşık yarım saat kaldıkları hastaneden ayrılırken, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nejat İşler’in sağlık durumuna dair doktorlardan bilgi aldıklarını söyledi.

Nejat İşler’in sağlık durumunun iyiye gittiğinin ifade edildiğini aktaran Tekin, “Bugün daha iyi. İnşallah önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkarılabilecek duruma gelmiş. Tüm sevenlerine buradan bu müjdeyi vermek istiyorum” dedi.

Bir gazetecinin, İşler’in hayati tehlikesinin devam edip etmediğine ilişkin sorusu üzerine Tekin, “Şu anda yok” yanıtını verdi.

“Ne teşhis konulmuş. Bu konuda bilginiz var mı?” sorusuna da Tekin, “Zatürre” karşılığını verdi.