5053873217 [email protected]

Herkes Corolla’dan station karoser beklerken Toyota ters köşe yaptı.  Corolla’nın klasına dokunmadan onu kendinden büyük D serisi otomobilleri ile olan rekabetine terk edip, aile işini Auris’e yükledi.

Toyota’nın Easy Flat tek hareketle katlanabilir arka koltukları, opsiyonel skyview panoramik cam tavan gibi donanımlara sahip olan yeni Auris Touring Sports, İngiltere’de üretiliyor. 1.6 litrelik Valvematic ve 1.4 litrelik dizel motor seçenekleriyle yolla çıkacak olan Auris Touring Sports Advance ve Premium donanım seçenekleriyle satılacak.

auris
1,658 litrelik bagaj kapasitesiyle dikkat çeken yeni Auris Touring Sports Türkiye yollarına çıkıyor. Yeni Auris Touring Sports, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle Şubat ayından itibaren showroomlarda yerini alıyor.

auris station

Türkiye’de 1.6 litre Valvematic benzinli motor ve 1.4 litre dizel motor seçenekleriyle satışa çıkacak olan Auris Touring Sports’un 1.6 litre Valvematic motor MultiDrive S versiyonunda 100 km’de 6.0 litre yakıt tüketimi ve 139 g/km CO2emisyon oranı gerçekleşiyor. – Auris Touring Sports’un dizel 1.4 litre D-4D versiyonunda 4.3 lt/100 km yakıt tüketimi ve 113 gr/km CO2 salım değerleri ortaya çıkıyor.