5053873217 [email protected]

Yapımını TMC’nin yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği “Tatar Ramazan” dizisinin ekibi, son bölümde bir araya geldi.

TATAR

Dizinin yapımcısı Erol Avcı başta olmak üzere, yönetmeni Cevdet Mercan, Tatar Ramazan’ın oyuncuları Bülent İnal ve Burcu Kara’nın yanı sıra bütün ekip Günay Restaurant’da düzenlenen veda yemeğinde bir aradaydı. Geceye dizide Alin karakterini canlandıran Özge Özpirinçci’nin yanı sıra, Elmas rolünde yer alan Burak Yamantürk, dizinin Emir’i Umut Kurt, Nur Sürer, Volga Sorgu, Şebnem Hassanisoughi, Umut Karadağ ve pek çok oyuncu katıldı.

Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 26. Bölümüyle ikinci sezonunda ekranlara veda etmeye hazırlanan dizide Tatar Ramazan rolüyle büyük beğeni kazanan Bülten İnal, ” Tatar Ramazan’da yer almış olmaktan dolayı mutluyum. Çok güzel bir ekiple güzel bir iş yaptık” dedi. Dizinin son bölümü hakkında da konuşan İnal, “Son bölümle izleyicileri ağlatabiliriz” yorumunda bulundu.

Tatar Ramazan’da Avukat Ebru rolüyle gördüğümüz Burcu Kara ise şöyle konuştu, “Tatar Ramazan çok özenilmiş,çok gönül verilmiş bir işti.Müthiş bir ekip,müthiş bir özveri,müthiş bir deneyim.Film setinden çıkmış gibi hissediyoruz hepimiz.Bana çok özel dostluklar,çok güzel insanlar kazandırdı. Yapımcımıza,yönetmenimize ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bu tecrübe için.Tatar Ramazan kalbimizin bir köşesinde,o heybeti haliyle hep yaşayacak.”