5053873217 [email protected]

Bülent Ersoy Şov’un yapımcısı Fevzi Siverek, dün yaptığı açıklamayla, Bülent Ersoy’un işine son verdiklerini çok ciddi bir üslupla anlatmıştı. Bu anlatım sırasında İzzet Yıldızhan’ın da kulakları çınlamış ve bir anlamda Siverek, Yıldızhan’dan da günah çıkarmıştı. Fevzi Siverek, o dönemdeki ayrılığın arkasında da Bülent Ersoy’un dedikoduları, sıkıntıları olduğunu söylemişti.

Ve şimdi bir açıklama da İzzet Yıldızhan’dan geldi.”O dönemde kısaca Bülent Ersoy’la dokumuz tutmadı” diyip ayrılan İzzet Yıldızhan Hürriyet’e konuştu.

Yıldızhan, “Evet, ben herkes rahat olsun, herkes işine baksın diye kestirip atmıştım böyle… Ama aslında öyle kırılmıştım ki yaşadıklarıma… Ama ben üzüldüm, kimse üzülsün istemedim” diye başladı ve devam etti:

“Çok ayıp edildi bana… Ama adam gibi sessiz kalmayı tercih ettim. Ama görüyorum ki artık Fevzi Bey tüm yaşananları itiraf etmiş”.

izzet yıldızhan

Fevzi Siverek’in açıklamalarına ne diyorsunuz:

“Baştan sona hak veriyorum. Doğru… Ama çok geç gördü gerçekleri… Hem kendini, hem bizi üzdü, kırdı. O zaman, şimdi bahsettiği Bülent Ersoy’un yanındaki küçük adamların nasıl mide bulandırdığını önce ben görmüş, ben anlatmıştım. Bülent Ersoy’un kötü niyetli olduğunu en baştan anlamıştım. Fevzi Bey, daha şimdi anlamış Bülent hanımı ve maliyeyle başı belada olan o küçük gördüğü menajerinin neler karıştırdığını… Geçmiş olsun…”

Yıldızhan, Bülent Ersoy’un sahnede de birlikte çıktığı sanatçılarla da aynı ve benzer olayları yaşadığına dikkati çekerken, “Benzer olayları Emel Sayın ile Muazzez Abacı’yla da yaşadı. Yeni değil… Ancak bence Fevzi Siverek’in açıkladığı perde arkası olaylardan sonra artık herkes şöyle düşünecek: Bülent Ersoy’la arkadaşlık yapılır ama iş yapılmaz!!!”…