5053873217 [email protected]

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Medcezir dizisi bu hafta bol aksiyonlu olayları bol ve her haftaki gibi romantik bir bölümü daha geride bıraktı.

medcezir

MİRA VE YAMAN BARIŞTI MI?

Yaman ve Mira arasındaki gerginlik bu hafta iki sevgilinin yaşadığı olaylar nedeniyle yumuşadı. Yaman Mira’nın tüm çabalarına rağmen barışmayı kabul etmeyerek, zaman istedi. Mira bu isteği ayrılığın devamı olarak anlasa da Yaman’ın “Sevgimden hiçbir şey azalmadı” itirafıyla mutlu oldu. İkilinin arasındaki barış sinyali ise Mira’nın, mor bilekliğini Yaman’ın kolunda görmesiydi.

ORKUN’UN BABASI ÖLDÜ

Orkun ve Yaman’ın yüzleşmesi, Yaman’ın Hasan’dan alınan 100 bin TL’yi Orkun’a vermesiyle gelişen olaylar zinciri Medcezir’in  bundan sonraki bölümleri için de bu bölümün kilit anlamı taşımasını sağladı. Doğum gününde Yaman’ın getirdiği parayla hayatı değişen Orkun arkadaşlarının önünde babasından dayak yedi. Kendisini alkole veren Orkun aynı saatlerde merdivenlerden düşerek ölen babasından habersizdi. Babasının ölümüyle büyük bir servetin sahibi olan Orkun’un ilk icraatı ise Hasan’ı şoförü olarak işe almak oldu. Babasının mezarında Yaman’ı gören Orkun, “Katiller olay mahalline geri dönermiş, seni eve bekliyorduk” dedi ve bölüm sona erdi.