5053873217 [email protected]

Ben de Özledim dizisi Star TV’de 25 Ekim’de başladığı serüvenini Ocak itibariyle sonlandıracak.

wpid-ben-de-ozledim-sli.jpg

11. bölümde dizide Selin Ali’ye handa kalmak istediğini söyledi. Ali hayal kırıklığına uğradı. Serkan ise Deniz’e söz verdiği halde yanına gidemedi. Ekibin ne parası ne de kalacak yeri var. Handaki gizem yavaş yavaş çözülmeye başlarken Ali ve Troll karşı karşıya geldi. Serkan, Deniz’in geçmişiyle ilgili sırrı sonunda öğrendi. Tüm yaşadıklarının bir kafa karışıklığı olduğuna inanan Ali, tam Selin’den vazgeçmeye karar verdiğinde kader onları yine bir trafik kazasında buluşturdu.

Dizi bitmeye yakın hem sürükleyici bir senaryoya hem de düşündüren bir atmosfere bürünürken ekibin de yeni işine sonradan ısındığı ortaya çıktı. Ancak dizinin öyle enteresan bir yayın saati var ki dizinin müptelası olan medya takip editörümüz bile Muhteşem Yüzyıl takibinden sonra diziyi izlemeyi unutup ertesi gün tekrar internetten izliyor.

Diziyi bitirme kararı veren Star TV bir kere de internet izlenme sayılarına baksın ve reytinglerle aradaki uçurumu yayın saati çelişkisi ile de ölçsün deriz. Çünkü dizinin yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden 11. bölüm sadece 4 parça olarak 117.717 kez izlendi.

Bunun beepsizi var, youtube’u var, cepten izleneni var… Ben de özledim izlenmeyen bir dizi değil. Meraklısı o saatte TV’den  izleyemiyor. Bu kadar net.