5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği The O.C.’den uyarlanarak ekrana gelen “Medcezir” dizisinebu hafta Göksel ve Manga grubunun düeti olan “Dursun Zaman” damgasını vuracak!

göksel düet

MEDCEZİR 18. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay ve Mine Tugay’ın yer aldığı, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna Ali Bilgin’in oturduğu “Medcezir” dizisinin bu hafta ki yeni bölümünde Göksel ve Manga’nın bir zamanlar gençler tarafından fenomen olan düeti “Dursun Zaman” yer alacak!

Medcezir yeni bölümüyle Cuma 20.00’de Star’da!

MİRA’NIN GÖZYAŞI

Medcezir dizisinin geçen hafta yayınlanan yeni bölümünde Yaman ve Mira ayrılığın eşiğine geldi. Diziye Serenay Sarıkaya’nın havuz sahneleri damga vurdu.

MEDCEZİR’DE SERENAY SARIKAYA’NIN HAVUZ SAHNESİ-VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Medcezir dizisinin 17. bölümünde Yaman ve Mira ayrılık acısı çektiler. Yaman’ın eski hayatı tekrar ayaklarına dolanırken, tehlikenin farkında olan Selim Yaman’a rest çekti Yaman’dan bir tercih yapmasını istedi.

MEDCEZİR’DE YAMAN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI – VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Dizinin bu haftaki bölümünde, yaşadığı acıdan biraz olsun uzaklaşmak isteyen Mira’nın havuz sahneleri çok konuşuldu. Ne yapsa içindeki acıyı atamayan Mira’nın su dolu havuzun zeminininde gözyaşı dökmesi izleyenleri derinden etkiledi.

Serenay Sarıkaya duygusu oldukça yüksek olan bu zorlu sahnelere bir sporcu disipliniyle hazırlandı. Öncesinde nefes egzersizleri ve kondisyon çalışarak sahneye hazırlanan oyuncu, su altında uzun süre kalarak sınırlarını zorladı. İki adet özel su altı kamerasıyla çekilen zorlu sahneler kısa zamanda başarıyla tamamlandı.