5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz haftalarda Sinem Kobal ve Arda Turan yine ayrılık yaşayarak magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Ayrılığın ardından ilk açıklamayı yapan Arda Turan, “Sinem çocukluk aşkım. Sorunlar olabilir. Sinem’le de bu durumları değerlendiriyoruz. Sarı fırtına başımızın tacı. O hala nişanlım.” diyerek barışma sinyalleri vermişti.

SİNEM KOBAL

Ancak dün yansıyan haberlerde ise beş yıllık ilişkilerini evlenmek üzereyken bitiren ikiliden Turan, “Söylemezsem Olmaz” programının sunucularından Mert Öğün’e ayrıldıklarını itiraf etti… Öğün’e, Sinem Kobal’la ilişkisi için Turan, “Şu an ayrıyız” dedi.

Sinem Kobal ise “Geçmiş, geçmişte kaldı önümüze bakmalıyız. Arda’dan soğudum, onunla gelecek düşünemiyorum.” diyerek şok etkisi yarattı.

Yılın ilişkisindeki son bombayı da dün akşam Süper Starlife patlattı. Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’la yemek yiyen Sinem Kobal, mekan çıkışı kameralara yakalandı.  Arda Turan’ın ortağı olduğu Sarıhan Gusto adlı mekanda görüntülenen Sinem Kobal, Okan Turan ile birlikte akşam yemeği yedi. Arda Turan’ın daha önce de barışmak için annesini araya koyduğu biliniyordu.  Mekan çıkışı yüzünü gizleyen Sinem Kobal görüntü vermek istemedi. Arda Turan ile tekrar barışıp barışmayacağı ise merak konusu oldu.