5053873217 [email protected]

İnstagram’dan paylaşılan abdest fotoğraflarıyla gündeme gelen Athena Gökhan, profilinde Nihat Hatipoğlu’nun bir videosunu yayınladı. Hatipoğlu’nun bir programda ‘Dövmeli abdest geçerlidir. Bir daha altını çiziyorum dövme abdeste ve gusle engel değildir.’ sözlerini içeren videosunu paylaşarak altına ‘NOKTA!!’ notunu düştü.

ATHENA

CERRAHİ TARİKATI İDDİASI

Haber 7’nin haberine göre Gökhan’ın yeni bir fotoğrafı da ortaya çıktı. Fotoğrafta Gökhan’ın takke taktığı görülüyor. Bu fotoğraf ile Gökhan Özoğuz’un bir çok ünlünün de aralarında bulunduğu Cerrahi Tarikatı’ndan olduğu iddia edildi.

Özoğuz, twitter’dan ise şu mesajı paylaştı: Arkadaşlar instagram benmiş gibi resim paylaşan biri var benim instagram ismim gökhan bile diil . Benimki gokhanozoguz :)

Cerrahilik Nedir?

Cerrahîlik (Cerrahîyye, Osmanlıca: جراحى ‎) bir İslâm tarikatı, Halvetîyye’nin kolu olan Ramazânîyye’nin alt şubesi. Cerrahîlik, adını kurucusu olan Nureddîn Muhammed ibn-i Abdullah er-Rûmî el-İstanbulî el-Cerrahî’den alır. 17. yüzyılın sonlarında kurulmuş olan Cerrahîlik, eski İstanbul’un en yaygın tarikatlarından biriydi.

Kaynak: Haber 7