5053873217 [email protected]

Türk televizyon tarinin en önemli isimlerinden biri hiç şüphesiz Reha Muhtar. Halen Vatan gazetesinde yazan Muhtar, 5. kez hırsızlık mağduru oldu.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA SOYULDU

7 yıl önce evine giren hırsızlar, pantolonunun cebindeki para ve kredi kartları ile 2 cep telefonunu çalmışlardı Muhtar’ın. Bundan bir yıl sonra bir grup hırsız otomobilinin arka sağ camını kırmış ve aracın içinde anılarını yazdığı diz üstü bilgisayarını çalmıştı. Üç yıl önce ise evine giren hırsız otomobilinin anahtarını almış; Muhtar, hırsız ayağına değince uyanmış ancak soyguncuyu kovalamak yerine çocuklarının durumuna bakmak isteyince hırsız kaçmış gitmişti. 2011’de ise Muhtar’ın çalışma bürosuna giren iki hırsız iki laptop bilgisayarı ve Muhtar’ın el kamerasını çalmışlardı.

GÜPEGÜNDÜZ KASAYI GÖTÜRDÜLER

Reha Muhtar’ın şanssızlığı aynen devam ediyor. Dün güneşli bir İstanbul gününü çocukları ile birlikte geçiren Reha Muhtar’ın Baltalimanı’ndaki evine dönmesi ile dünyası karardı.

Ünlü televizyoncunun evindeki duvara monte edilmiş kasa içindekiler ile birlikte kimliği belirsiz hırsızlarca çalınmıştı.
image

Reha Muhtar olaydan sonra şöyle konuştu:

Çok şaşkınım. Kasayı gündüz vakti duvardan söküp götürmüşler. İçinde para da vardı ama para önemli değil. Pasaportum da kasadaydı. Üstelik gitmeyi planladığım ülkeler için alınmış vizelerim de vardı. Belgelerim gitti. Sadece pasaport değil, evraklarım da kasanın içindeydi. Hatta kendimi korumak için aldığım silah da… Tek kelimeyle şok yaşadım.

(Gazeteciler