5053873217 [email protected]

Milliyet’in haberine göre İsteği reddedilince içinden sinirlenen oyuncu, etraftaki herkese hakaret yağdırdı.

mine-tugay

Oyuncu Mine Tugay, önceki gün Etiler’de trafiği birbirine kattı. Kırmızı ışıkta bekleyen bir araca arkadan çarpan oyuncu, arabadan inmediği gibi “Bir şey yok devam edelim” sözleriyle kazayı geçiştirmek istedi. Çarptığı aracın bayan şoförünün “Görmüyor musunuz tampon patlamış” sözlerinden sonra arabasından inen Tugay “150 lira vereyim konuyu kapatalım” dedi.
“GERİZEKALILAR…”
Bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran mağdur vatandaş, tutanak tutulmasını isteyerek Tugay’ın teklifini geri çevirdi. Tam o sırada patlayan flaşlarla iyice çılgına dönen oyuncu, hakaretler etmeye başladı. Tugay, “Gerizekalılar neden çekiyorsunuz. Bu görüntüleri kimse yayınlayamaz” dedi. Oyuncu, daha sonra çarptığı aracın sahibine cep numarasını vererek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Takvim’in haberine göre, Kırmızı ışıkta önündeki araca çarpan Mine Tugay, “Hiçbir şey olmadı” dedi. Aracın tampon kısmındaki hasar ise objektiflere böyle yansıdı.

Çarptığı aracın sahibine telefon numarasını vererek olay yerinden uzaklaşan Tugay, arkasındaki araca çarpmaktan da son anda kurtuldu.