5053873217 [email protected]

2005 yılında ölen Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu’nun hayatı film oluyor. ‘Yağmur-Kıyamet Çiçeği’ adlı filmde, Koyuncu’yu başarılı oyuncu Engin Hepileri canlandıracak.

Engin Hepileri (6)
Uzun yıllar mücadele ettiği amansız hastalığı nedeniyle 33 yaşındayken aramızdan ayrılan Karadenizli sanatçının hayatı sinema filmi oluyor. Yapımcılığını Gülay Kuriş’in üstlendiği, yönetmenliğini ise Onur Aydın’ın gerçekleştireceği ‘Yağmur-Kıyamet Çiçeği’ filminin oyuncuları okuma provası için ilk kez bir araya geldi.

Çekimlerine önümüzdeki günlerde Trabzon’da başlanacak filmde, Kazım Koyuncu’nun hayatının yanı sıra; Çernobil Vakası, yabancı kadın ticaretinin doğuşu, Trabzonspor’un 1995-96 senesinde şampiyonluğu bir golle kaybedişi ve sonrasında şehirde ilan edilen yas anlatılacak. Filmin başrolünde; son dönemde ‘İntikam’ dizisiyle gündemde olan Engin Hepileri var. Hepileri, “Biz Karadeniz’i Temel-Dursun ile, onların zekasıyla tanırız. Bu filmde o zekanın; duygusal duyarlılığa dönüştüğünü göreceğiz. Kazım Koyuncu var filmde, onun düşünceleri, hayatı, olaylara bakışı, yaklaşımı… Kazım’ın bilinmeyenlerinden de bahsedeceğiz” diyor.