5053873217 [email protected]

Paris’ ten özel olarak getirilen ünlü Fransız markası Chocolate Hills çantalar, Ceylan İnsel’ in fırçasıyla renkleniyor. Ceylan İnsel ve Chocolate Hills’ in ortak projesi sonucu ortaya çıkan sanat dokulu çantalar, yepyeni bir formda moda ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

minibag01

Ceylan İnsel, birbirinden özel tabloları ve kendi adıyla yarattığı t-shirt markasıyla tek tek elle çizimlerden oluşan “Giyilebilir Sanat” koleksiyonuna şimdi de Paris’ ten özel olarak getirdiği ünlü Fransız markası Chocolate Hills çantaları ekleyerek, sanatseverleri modayla buluşturmaya devam ediyor. Ceylan İnsel ve Chocolate Hills işbirliğinde gerçekleştirilen proje ile, Paris’ ten gelen çantalar, sanatsal bir yoruma kavuşuyor.

 

balon

Kanvas kumaşın, yumuşak deriyle buluştuğu Paris’ ten gelen bu çantalar, fonksiyonel tasarımıyla rahat kullanım imkanı sağlarken, özellikle spor-şık kombinlerde şıklığınıza sanatsal bir yorum katıyor.

 

Ceylan İnsel’ in tek tek el boyaması çizimleriyle yeni bir form bulan Chocolate Hills çantalar, Bebek Atölye 26’ da sizleri bekliyor !