5053873217 [email protected]

Asena ile Akmerkez’in Bebek odasında yakalanan şarkıcı Berkay Instagram hesabından yeni yıl mesajı yayınladı. “2013 doğumlarla, ölümlerle, kavgalarla, vicdansız insanların düşüncesiz fikirleri ve acımasız eleştirileri ile, yalan ve yalancılarla, sadece konuşmak için konuşan kalpsiz insanlarla, iyileşmesi zor olan yaralarımla sonunda sona erdin.!!

berkay

Şimdi doğum günümün ilk saatlerinde, yeni gelen yıldan ve yüce Rabb’imden tüm bu insanların hayatlarında yaptıklarıyla ve kendi vicdanlarıyla yüzleşmesini diliyorum, bu anlamda da ilâhi adaletin işlemesiyle ilgili zerre kadar şüphe duymuyorum.!

BANA YAPILAN HAKSIZLIKLARA SUSTUM

Bana yapılan haksızlıklara susarak; bu kötü sınavdan, acı tecrübeler edinerek geçiyorum.! Bugüne dek olduğu gibi; yine şarkılarımla, kaderimi severek, yaşamaya devam ediyorum.!! Bu süreç içerisinde yanımda olanlar, canımda ve hayatımda her daim olacaklardır; yanımda olmayıp yalanlar üstüne yalanlar ekleyen, hicâp duyduğum bu konuda konuşarak; prim yapan, söylemediklerimi söyleyen-yazan-çizen-karalayan herkesi kendi ruh halleriyle başbaşa bırakıyor ve sonsuza kadar hayatımdan çıkarıyorum.!!