5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı TV8’de yenilikler devam ediyor. Kanalda hafta sonu ekrana gelecek iki yeni program başlıyor.

SİNE8

Sine8, Zeynep Dörtkardeşler’in sunumuyla tv8 ekranlarında her Cumartesi izleyicileri ile buluşacak. Sinema dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Sine8, beyazperdeye farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak.

Cumartesi günleri sinemaseverlere keyifle geçirecekleri bir saat vadeden Sine8’de; vizyondaki filmler, galalardan çok özel görüntüler, eğlenceli röportajlar, sıra dışı sinema dosyaları, unutulmaz sahneler, Hollywood ve Avrupa sinemasından son haberler, film eleştirileri ve beyaz perdenin yıldızlarının hayatları ekranınıza geliyor.

Sine8 ilk bölümünde; Kedi Özledi ve Erkekler filmlerinin çok özel gala görüntüleri, Sürgün filmiyle beyazperde de boy gösteren yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’la çok samimi bir röportaj, Avrupa sinemasında 2013’ün en iyileri, Hollywood’un gelecek vadeden oyuncuları, Spielberg sinemasının en iyileri dosyalarıyla sinemaseverlerin beğenisine çıkıyor.

Sine8, gündem belirleyecek haberleri ve röportajlarıyla 28 Aralık Cumartesi günü ilk yayını ile 10.45’te tv8’de…

 

“TÜRKİYE LİSTELERİ”

“Türkiye Listeleri” tv8 ekranlarında her Pazar saat 17.15’te izleyicileri ekranların en genç, en dinamik ve en deneyimli ekibi tarafından hazırlanan Türkiye Listeleri, Türkçe müziğinin nabzını tutuyor.

Birbirinden özel dosyalar, çarpıcı haberler, müzik kulislerinden en son gelişmeler ilk kez Türkiye Listeleri’nde gün ışığına çıkacak.

Türk müzik piyasasına yeni bir soluk getirecek olan Türkiye Listeleri; gündeme damgasını vuracak ilk yayını ile 29 Aralık Pazar 17:15’te tv8’de…