5053873217 [email protected]

Seda Sayan, yuvaya bir döndü pir döndü. Dört yıl aradan sonra “Kaynana Gelin Seda’ya Gelin” programıyla Kanal D seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Sayan, 30 Aralık’tan itibaren hafta içi her gün saat 12.15’te ekranda olacak. Yayında gelinleri kaynanalarıyla yarıştıracak, damatları arada bırakıp zora sokacak!

seda sayan

Seda Sayan, Hürriyet dönüşü ile ilgili Hürriyet’e şu ayrıntıları açıkladı:

-Dokuz yıl çalıştığım evimden dört yıl önce ayrılmıştım. Biraz başka evlere uğradım, şimdi tekrar geri döndüm. Hem de bambaşka bir formatla, bambaşka bir Seda olarak. Ama değişmeyen bir şey var; yine bol ödül dağıtıyorum. Biliyorsun, “veren el” olarak tanınıyorum. Veren el demek, dağıtmak, her şeyden bol bol vermek demek. Döndüm ama bir döndüm pir döndüm! (Gülüyor)

DAĞITTIĞI ÖDÜLLER:

-Tabiri caizse eldivenden merdivene her şey var. Araba bile! Mobilya, beyaz eşya seti, yatak odası, salon takımları, halı… Duvar kağıdı bile veriyorum.

– Gelin kayın validesiyle kapışacak, arada olan damada olacak! En büyük soru da; damat annesine mi yardımcı olacak, yoksa eşine mi… Çünkü gelin kaynanaya, kaynana geline karşı yarışıyor. Yani ikisi bir ekip olarak karşıdaki gelin-kaynanayla değil, birbirleriyle kıran kırana mücadele ediyorlar. Bunların hepsi, büyük hediyeyi kazanmak için. İlk etapta yedi soru soruyoruz. Sonra oyun etabımız var. Çok güzel oyun formatları aldık. Damat ortada olacak, kime yardım edecek, kime kazandıracak onu göreceğiz. Tabii damat yarışmadan sonra eve nasıl döner, onu bilmem.