5053873217 [email protected]

Tolga Çevik’in 10 sezondur sahnede gerçekleştirdiği ‘Komedi Dükkanı’ gösterisi ,yeni sezonda yeni ismi ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ ile ve yeni formatıyla Kanal D’de ekrana gelecek.

arkadaşım hoşgeldin

Arkadaşım hoşgeldin

Ezgi Mola, Minik ve Yönetmen ile birlikte Tolga Çevik her hafta seyircisini bambaşka yerlerde, zamanlarda ve durumlarda buluşturmaya devam ediyor. BKM Tiyatro’da eğlenmeye kaldığı yerden devam eden ekip, yılbaşı gecesi içinde çok özel bir gösteri ile ekranda olacak.

Arkadaşım Hoşgeldin “yılbaşı özel” bölümünün konukları, birbirinden önemli üç ses; Kibariye, Volkan Konak ve Mustafa Sandal. Bu üç dev isim sahnede, Tolga Çevik ve Ezgi Mola’ya eğlence dolu bu müthiş şovda eşlik etti. Günümüzden, Yunan mitolojisine uzanan gecede kahkahalar hiç dinmedi. İzleyiciler kadar sahnede yönetmenin yönlendirmeleri ile eğlenceli dakikalar yaşayan konuklar da kendilerini tutamayıp bol bol güldü.

Gecede Kibariye, Mustafa Sandal ve Volkan Konak başarıyla oynadıkları rolleri kadar, söyledikleri parçaları ile de alkışları topladı. Tolga Çevik ve ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ ekibi BKM Tiyatro’da sürpriz konukları ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek. Yeni yıldan itibaren de ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ yeni bölümleri ile Kanal D ekranında olacak.