5053873217 [email protected]

Yılbaşı yaklaşırken sevdiklerine hediye almak isteyen ancak kararsız kalanlara, elmasepeti.com’un iddialı ve bir o kadar da güzel bir önerisi var. Dünyaca ünlü rap müzik sanatçısı 50 Cent’in kendi markası olan SMS Audio tarafından üretilen STREET by 50 mikrofonlu On-Ear kulaküstü kulaklıklar tam da aradığınız hediye olabilir.

Müziği sokağa taşıyan STREET by 50 kulaküstü kulaklıklar, 40 mm’lik sürücüleriyle müzik severler için profesyonel ses kalitesi sunuyor ve geniş frekans aralığıyla en ince ayrıntıların dahi duyulmasına olanak sağlıyor. Canlı ses kalitesi ve kırılmaz polimer plastik malzemesiyle ultra dayanıklılığın birleşimi olan kulaklık, ayarlanabilir kafa bandı ve yumuşak yastıklarıyla uzun süreli kullanım imkanı da sunuyor. Bu güçlü ve özel kulaklık ile yeni yılda sevdikleriniz, müzik dinleme zevkinin doruğuna çıksın.

Havalı görünümüyle de dikkat çeken STREET by 50 kulaküstü kulaklıklar; kırmızı, siyah, beyaz, mavi, beyaz, mor, pembe, yeşil göl mavisi ve turuncu gibi herkesin göz zevkine hitap edebilecek farklı renk seçeneklerine de sahip.