5053873217 [email protected]

Bu hafta sonu vizyona girecek olan, Tolga Örnek’in yazıp yönettiği, yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği “Senin Hikayen”nde; birbirine aşık, çok uyumlu bir çifti canlandıran Selma Ergeç ve Timuçin Esen, kamera arkasında da uyumlu oyunculukları ve eğlenceli halleri ile dikkat çekiyor!

Özellikle araba sahnelerinde birlikte dans eden ve birbirleriyle şakalaşmadan duramayan çift, alışveriş sahnesinin çekildiği markette, akülü arabalarla yaptıkları yarışla da marketi birbirine kattı!

Güçlü aile bağlarının önemini, evlilikten hatta çocuk sahibi olduktan sonra aşkın bitmediğini, aksine çoğalarak arttığını, hepimizin hayatından izler taşıyan hikayesiyle beyazperdeye taşıyan “Senin Hikayen”; ailesi ve sevdikleriyle sıcacık bir film izlemek isteyen sinemaseverler için yılbaşından hemen önce, 27 Aralık’ta vizyona giriyor.

Başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay’ın paylaştığı “Senin Hikayen” filminde; Ergeç ve Esen, sürpriz hamilelik haberiyle hayatları değişen, 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış, birbiriyle gayet iyi anlaşan evli bir çifti canlandırıyor. Kamera önünde, sevgi ve aşk dolu evlilikleri, çocuk sahibi olduktan sonra daha da güçlenen çifte hayat veren ikili; kamera arkasında ise çok eğlenceli bir dostluk kurdu. Araba sahnelerinin çekimlerinde çok eğlenen Ergeç ve Esen; market sahnelerinin çekiminde ise akülü arabalarla ortalığı birbirine kattılar.

Hemen herkesin hayatında yaşadığı benzer sorunları, sorgulamaları, sahip olduğu değerleri gerçek ve yalın bir sinema diliyle aktaran “Senin Hikayen”; sıcak, samimi, hepimize ait bir hikayeyle herkesin hayatına farklı noktalardan dokunacak. Başrollerin yanı sıra, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin’in de rol aldığı “Senin Hikayen”de; Cem Bender ve Tolga Örnek’in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyorlar.

TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “Senin Hikayen”; 27 Aralık 2013 Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=UDJl7-4RPcE&feature=youtu.be’]