5053873217 [email protected]

Dizinin senaristi Ece Yörenç twitter’dan dizinin ilk tanıtımının yılbaşı akşamı 31 aralıkta yayınlanacağını dizinin ise şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

 

“Kurt Seyt & Shura” adlı dizinin setinde attan düşerek kaburgasını kıran Kıvanç Tatlıtuğ, çareyi dublör kullanmakta buldu. Tatlıtuğ için Rusya’dan dublör getirtildi.

Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura”nın çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de devam ediliyor. Dizide Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde attan düşüp dört kaburgasını kırmasına rağmen çekimleri aksatmıyor.

Ancak atlı sahnelerde oynaması şimdilik mümkün olmadığından, ünlü oyuncu için bir dublör ayarlandı. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzeyen dublör, Rusya’da bulundu. Rus dublör, önceki gün atlı sahneler için görev başındaydı.

Kıvanç Tatlıtuğ, ağrılarının dinmesi için düzenli olarak iğne yaptırıyor. Bunun için kaldığı otele her sabah 09.00’da bir hemşire geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandırdığı “Kurt Seyt&Shura” dizisinin Kartepe’deki setinde görüntülendi. Rusya’daki soğuk hava koşullarından dolayı bazı sahneler şimdilik Kartepe’de çekilecek ekip ilerleyen günlerde Rusya’ya gidecek.

SETTE yaşadığı talihsiz kaza, Kıvanç Tatlıtuğ’u yeni dizisinin çekimlerine devam etmekten alıkoyamadı. Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura” dizisinde başrolü üstlenen ünlü oyuncu, Kocaeli’nin Kartepe ilçesine kurulan sette bindiği attan düşmüş, iki kaburgasında kırık tespit edilmişti. Diziyi yayın tarihine yetiştirmek için ağrılarına rağmen çekimlere devam eden Tatlıtuğ, önceki gün sette görüntülendi. Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Tatlıtuğ, çekimlere ara verildiği sırada cep telefonunu kontrol ederken objektife yansıdı. Oyuncunun Farah Zeynep Abdullah’la başrolü paylaştığı dizinin çekimleri, 25 Aralık’tan itibaren Rusya’da devam edecek.