5053873217 [email protected]

Bücür Cadı rolü ile tanınan Merve Erdoğan, Sevdaluk dizisinde sevenleriyle buluştu.
Oyunculuğa henüz 4 yaşındayken adım atan, 10 yaşında ‘Bücür Cadı’ adlı dizinin sihirli karakteri Zeliş’i canlandıran Merve Erdoğan artık bir genç kız ve ‘Sevdaluk’ dizisinde Gonca’yı canlandırıyor.

Film hakkında konuşan Merve Erdoğan, ”Sevdaluk’ta Gonca adında neşeli, bıcır bıcır bir kızı canlandırıyorum. Aslında hukuk fakültesini kazanmış fakat ailevi nedenlerden dolayı gidememiş ve bu kırıklığı içinden hiç atamamış bir kız. Askerde çok âşık olduğu bir sözlüsü var, dört gözle onu bekliyor.” dedi.

BAŞARININ SIRRI SAMİMİYET
Erdoğan, başarısının sırrını da şu sözlerle açıkladı; ” Ben en büyük başarısının samimiyet olduğuna inanıyorum. Hem kamera arkası hem kamera önü özenle kurulmuş bir ekip. Üzerine çok çalışılmış bir proje, işinde çok profesyonel insanlarla bütünleşince sonuç tadına doyulmaz oldu.”

Merve Erdoğan; ”22 yaşındayım. İşimi gerçekten çok seviyorum ve sevdiğim mesleği yapabildiğim için şükrediyorum. Kendimde hep yeni bir şeyler keşfedeceğim ve içinde bulunmaktan keyif alacağım projelerle dolu geçecek bir meslek hayatı planlıyorum.

OYUNCULUKLA 4 YAŞIMDA TANIŞTIM
‘Oyunculukla dört yaşımda annemin beni ajansa yazdırmasıyla tanıştım. Hemen dizilerde oynamaya başladım tiyatro eğitimi almaya başladığım anda da hem dizi hem sahne bir arada yürümeye başladı. Ailemle ve Mandalina Ajans’ın kurucuları olan menajerlerim Temmuz Karikutal ve Canda Karikutal’la sırt sırta vermiş durumdayız. Ailem her konuda yanımdadır,. Temmuz ve Canda’yla iş ilişkisinden önce yıllara dayanan bir arkadaşlık ilişkimiz var zaten. Her projeyi birlikte değerlendirir öyle adım atarız.” dedi.