5053873217 [email protected]

“Kurt Seyt & Shura” adlı dizinin setinde attan düşerek kaburgasını kıran Kıvanç Tatlıtuğ, çareyi dublör kullanmakta buldu. Tatlıtuğ için Rusya’dan dublör getirtildi.

Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura”nın çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de devam ediliyor. Dizide Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde attan düşüp dört kaburgasını kırmasına rağmen çekimleri aksatmıyor.

Ancak atlı sahnelerde oynaması şimdilik mümkün olmadığından, ünlü oyuncu için bir dublör ayarlandı. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzeyen dublör, Rusya’da bulundu. Rus dublör, önceki gün atlı sahneler için görev başındaydı.

Kıvanç Tatlıtuğ, ağrılarının dinmesi için düzenli olarak iğne yaptırıyor. Bunun için kaldığı otele her sabah 09.00’da bir hemşire geliyor.

RUSYA NİYETİNE KARTEPE

Kıvanç Tatlıtuğ, Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandırdığı “Kurt Seyt&Shura” dizisinin Kartepe’deki setinde görüntülendi. Rusya’daki soğuk hava koşullarından dolayı bazı sahneler şimdilik Kartepe’de çekilecek ekip ilerleyen günlerde Rusya’ya gidecek.

SETTE yaşadığı talihsiz kaza, Kıvanç Tatlıtuğ’u yeni dizisinin çekimlerine devam etmekten alıkoyamadı. Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura” dizisinde başrolü üstlenen ünlü oyuncu, Kocaeli’nin Kartepe ilçesine kurulan sette bindiği attan düşmüş, iki kaburgasında kırık tespit edilmişti. Diziyi yayın tarihine yetiştirmek için ağrılarına rağmen çekimlere devam eden Tatlıtuğ, önceki gün sette görüntülendi. Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Tatlıtuğ, çekimlere ara verildiği sırada cep telefonunu kontrol ederken objektife yansıdı. Oyuncunun Farah Zeynep Abdullah’la başrolü paylaştığı dizinin çekimleri, 25 Aralık’tan itibaren Rusya’da devam edecek.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Dizide, Kurt Seyit’in askeri okuldan arkadaşları olan Petro karakterine Birkan Sokullu, Celil karakterine ise Ushan Çakır hayat verecek.

Kurt Seyit ve Şura, Rusya da sürdürdükleri görkemli yaşantıdan kopup İstanbul’a gelmek zorunda kalan çiftin masalsı aşk hikayesiyle izleyiciyi ekran başına bağlayacak. Dizinin Saint Petersburg’da gerçekleşecek sahnelerinin çekimine ise Ocak ayında başlanılacak.

Kurt Seyit ve Şura, 2014 yılının ilk aylarında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

İKİ YENİ OYUNCU

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşacağı “Kurt Seyt ve Shura” dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandıran Birkan Sokullu ve Leyla ile Mecnun dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Ushan Çakır, Kurt Seyt ve Shura dizisinde rol alacak. Birkan Sokullu’nun canlandıracağı karakter, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı karakterin en iyi arkadaşı olarak ekranlara gelecek.

ZORLU ŞARTLARDA ÇEKİM

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanın uyarlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Yolante Cabau gibi isimlerin rol alacağı ‘Kurt Seyit ve Shura’ dizisinin çekimleri St. Petersburg’da Pazar günü başladı. Eski 10 dereceye yakın karlı bir havanın olduğu St. Petersburg’da çekimler tüm zorluklara rağmen sürüyor.

Ocak ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yapımını ‘Ay Yapım’ senaristliğini şu sıralar ‘Medcezir’ dizisini de yazan ‘Ece Yörenç’ yapacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ‘Hilal Saral’ oturacak.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için sakal bıraktı. Nişantaşı’ndaki bir mağazada görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, vitamin destek hapları alarak kaslarını geliştirmek istiyor.

STAR TV’DE EKRANA GELECEK
Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk bölümleri, St. Petersburg’da çekilecek. Dizi ekibi, kasım sonunda gidecekleri şehirde üç ay boyunca çekim yapacak.

Rus Çarı’nın muhafız alayında yer alan Seyt ile soylu bir Rus ailenin kızı olan Shura’nın Rusya’dan İstanbul’a uzanan öyküsünü anlatan dizinin çekimleri Rusya’nın yanı sıra Bulgaristan, Ukrayna ve İstanbul’da kurulan platolarda yapılacak. Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı “Kurt Seyt&Shura”nın ocak ayında Star TV’de ekrana gelmesi planlanıyor.

KIVANÇ’A 60 BİN ZEYNEP’E 40 BİN
Star TV’nin Şubat ayında ekranlara süreceği ve sezonun en iddialı işlerinden olması beklenen Kurt Seyd dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın alacağı ücretler belli oldu.

Posta gazetesinin haberine göre Rus askeri Kurt Seyt’i oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ diziden bölüm başına 60 Bin TL, Kurt Seyt’in dizide tutkulu bir aşk yaşayacağı, Aristokrat ailenin kızı Shura’yı canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ise diziden bölüm başına 40 Bin TL kazanacak.

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’un diziden kazanacağı bir yıllık parasını peşin aldığı öğrenildi.

YENGE KIVANÇ’IN DİZİSİNDE

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinde rol alacak.

Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” romanından uyarlanan dizinin kadrosuna katılan Yolanthe Cabau, önceki gece başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ile Ulus Sunset’te buluştu.

YENİ DİZİYE YENİ İMAJ

“Kuzey Güney”in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” romanından uyarlanan dizide başrolü üstlendi. Yakışıklı oyuncu, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul’a sürüklenen hayatları konu alan dizide bir Kırım Türkü’nü oynayacak.

Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak. Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.