5053873217 [email protected]

Zorlu Center PSM’de, Londra Konser Orkestrası ve özel efektlerle iki muhteşem konser gerçekleşecek.

Zorlu Center PSM’de, Londra Konser Orkestrası ve özel efektlerle iki muhteşem konser gerçekleşecek. 20 Aralık Cuma akşamı, en popüler klasik müzik eserlerinin seslendirileceği ‘Spectacular Classics’in ardından, 21 Aralık Cumartesi akşamı, efsane film müzikleri yazarı Johm Williams eserlerine adanacak. Dinleyicileri, muhteşem ışık şovları bekliyor.

Zorlu Center PSM, yaklaşık 45 yıldır, Londra başta olmak üzere yurtdışında çeşitli kentlerde opera, bale ve klasik müzik alanlarında yılda 600’ü aşkın gösteri sunan Raymond Gubby Limited’ın, ‘Spectacular Classics’ ve ‘John Williams Gala’ adlı iki muhteşem konser şovunu İstanbul’a getiriyor.

Yeni yılı ailece kutlamak için

Klasik müziğin en sevilen eserleri ile en gelişmiş teknolojik olanakları sahneye taşıyacak olan bu gösterilerin ilki ‘Spectacular Classics’, her eser için özel tasarlanan farklı efektleri ve rengarenk ışık şovları ile dikkat çekecek. Ailecek yeni yılı kutlamak için büyüleyici bir seçenek sunan konser, 20 Aralık Cuma akşamı, saat 21.00’da gerçekleşecek.

Anthony Inglis yönetiminde sahne alacak Londra Konser Orkestrası tarafından sunulacak konsere aynı zamanda solo performansları ile Soprano – Catrin Aur ve Tenor – James Edwards eşlik edecek. Konser repertuarında, Çaykovski’nin Kuğu Gölü’nden, Orff’un Carmina Burana’sına, Puccini’nin Nessun Dorma’sından, Rossini ve Verdi’ye pek çok eser yer alıyor.

Londra Konser Orkestrası’nın, Zorlu Center PSM’deki ikinci konseri ise, modern çağın en önemli film müziği bestecilerinden, 5 Oscar, 17 Grammy, 3 Altın Küre, 2 Emmy ve 5 Bafta ödülü sahibi John Williams’ın eserlerine adanacak. ‘John Williams Gala’ adıyla, 21 Aralık Cumartesi akşamı, saat 21.00’da, Ana Tiyatro salonunda gerçekleşecek konserde, yine lazer şovları ve özel efektler eşliğinde efsane film müziklerinden örnekler sunulacak. Jaws, Star Wars, E.T., Indiana Jones, Harry Poter, Jurrasic Park, Süpermen ve Schindler’in Listesi filmlerinin müzikleri, repertuardaki müziklerin ait olduğu filmlerden sadece birkaç örnek.

Her iki konserin de bilet fiyatları 65 TL ile 310 TL arasında değişiyor. Programın detaylarına www.zorlucenterpsm.com adresinden ulaşılabiliyor ve bilet satın alınabiliyor.

Zorlu Center PSM’den öğrencilere jest!

Zorlu Center PSM, müzik tutkunu gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show’larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM’de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL’ye bilet alabilecek!