5053873217 [email protected]

İç çamaşırı markası Intimissimi’nin Venedik’te ünlü manken Tamara Lazic ile gerçekleştirdiği çekimler yürekleri hoplatan cinsten. Markanın yeni yüzü Tamara ile koleksiyonu ve güzellik sırlarını konuştuk.

Kısa kısa:
Onsuz evden çıkmazsın… Anahtarlarım
En sevdiğin kitap… The Secret
En sevdiğin yazar… Tracy Chevalier
En sevdiğin film… Notebook
Hayat motton… Anima sana in corpore sano (Sağlam ruh sağlam vücutta bulunur)
En sevdiğin şarkı… Heavy Metal dışında her türlü müzik dinleyebilirim.
Güzellik ipuçların… Ne kadar çok gülümsersen, o kadar mutlu olursun ve o kadar güzel görünürsün

Tamara kimdir?
Tamara, Doğu Avrupa’dan gelen birçok kızdan biri. Kuvvetli bir karakteri var. Şansı sayesinde fırsat yakalamış, 22 yaşında olmasına rağmen işinde önemli bir noktaya gelmiş biri. Size yan komşunuz kadar yakınım! Sakin, sade, makul prensipleri olan ve işime deli gibi bağlı biriyim. Modelliğe 19 yaşındayken, bugün çalıştığım ajansımın beni keşfetmesiyle başladım.

Intimissimi senin için neyi temsil ediyor?
Kadınlarda şıklık ve şehveti birarada sunan kuvvetli bir etiket.

Kendini dünyanın her tarafındaki mağazalarda görmek nasıl bir duygu?
Harika… Önemli bir markanın elçisi olduğum için kendimle gurur duyuyorum.

Peki çekimler nasıl geçti?
Çekimler tarihi bir evin bahçesinde yapıldı ve çok soğuktu ama ekip o kadar hazırlıklıydı ki kocaman bir elektrik sobasıyla beni her yerde takip edip sıcak tutmayı başardılar. Çok komikti. Benim en sevdiğim an çekim sonrası fotoğrafları görmek.

Favori parçalarınız hangileri? Yeni koleksiyon hakkında senden ipuçları alalım…
Intimissimi hem kadınlar hem de erkekler için pek çok ürün sunuyor. “Perfect Bra” (mükemmel sutyen) en sevdiğim koleksiyon. Siyah elektrik, seksi iç giyim koleksiyonunu da eklemek isterim.

Merak ediyorum; süper modeller Shaping koleksiyonundan ürünler giyer mi yoksa zaten öyle bir ihtiyaçları yok mu?
Intimissimi’nin Shaping koleksiyonuna bayılıyorum. Tüm kadınlar mükemmel, baş döndürücü bir görüntüye sahip olmak istedikleri için Shaping serisi onların sadece seksi değil aynı zamanda kıyafetleri içinde rahat hissetmelerini sağlıyor. Bu seri herkes için, çünkü pantolon ve dar elbiselerden belli olan külot izlerine son veriyor.

Güzellik sırlarınızı da eminim okuyucularımız merak ediyordur…
En önemli güzellik sırrım, iyi bir uyku. En sevdiğim cilt bakım ürünlerim ise ev yapımı olanlar. Her zaman pratik ve iyi sonuç veriyorlar.

Nasıl formda kalıyorsunuz?
Spor müptelası olduğum söylenebilir. Sadece formda kalmak için değil, sağlıklı ve iyi hissetmek için… Haftada 5 gün gym’deyim. Statik egzersiz ve boksu kombine ediyorum. Çok seyahat ettiğim için bazen gym’e vakit ayıramıyorum ama öyle zamanlarda havaalanlarında bir kapıdan diğerine hızlı yürümek bile iyi bir egzersiz oluyor benim için.

İşin en zevk aldığınız kısmı nedir?
İşimin getirdiği her şeyi; seyahatler, deneyim, değişik kültürleri tanıma fırsatı… Modellik aynı zamanda rol yapmayı gerektiriyor. Çekimlerde kendimi bir karakterden diğerine dönüştürmeye bayılıyorum

‘Tercihim ipek’

Son yıllarda Doğu Avrupalı manken fenomeni var. Natalia Vodianova, Irina Shayk, Eugenia Volodina, Natasha Poly vs. Bu enlemde doğmak gerçekten ortak bir güzellik kriteri mi?
O isimleri düşününce öyle gibi geliyor…

Model olarak podyumda mı yoksa çekimlerde mi kendinizi daha rahat hissediyorsunuz?
Benim için farkı yok. Her ikisi için de kendimi adamam gerekiyor.

Model olmak isteyen genç kızlara tavsiyeleriniz ne olur?
Olabildiğince gerçekçi olup işlerine odaklanmaları ve sorumlu olmaları.

Gardırobunuzun olmazsa olmaz iç çamaşırı parçaları hangileri?
İlk olmazsa olmazım sade, basic’ler. Bence her kadının dolabında mutlaka tişörtlerlerle giyebileceği rahat basic sutyeni olmalı. İkinci favori parçam seksi, siyah çamaşırım ki bence her kadında olması gerekir. Tercihim ipek olanlar. Son olarak da ipek sabahlığım…

İdeal ayakkabı tanımınız nedir?
Duruma göre değişir… Ama ideal ayakkabı hem modaya uygun hem de rahat yürünebilir olandır. Şu anda hafif topuklu glam rock botları seviyorum.