5053873217 [email protected]

Macit ve Neriman, Sezen Aksu’nun “Ben Sende Tutuklu Kaldım” Eseriyle Romantizmin Doruğuna Çıkıyor…

Peyami Safa’nın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran FATİH HARBİYE, yeni bölümleriyle artık Show TV’de… Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizi, 16. Bölümden itibaren (21 Aralık Cumartesi 20.00’da) Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

İki aşk arasında kalan Fatihli genç bir kızın inişli çıkışlı yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Fatih Harbiye’nin 16. Bölümünde izleyiciler, uzun süredir bekledikleri büyük aşkın buluşma sahnesine de tanık olacaklar…

Kartepe’de karlar altında çekilen bu bölümde Macit (Kadir Doğulu) ve Neriman (Neslihan Atagül), Sezen Aksu’nun sevilen şarkılarından “Ben Sende Tutuklu kaldım” ile aşk dolu dakikalar yaşayacak. Karların üzerinde yuvarlanıp kartopu oynayan, ay ışığında ateşin önünde dans eden iki aşığı izleyenler romantizmin doruklarına çıkacak.

Aşkın tılsımı, bu büyülü an sonsuza kadar sürecek mi?
Aşkın, heyecanın ve romantizmin en güzel sahneleri bu hafta Fatih Harbiye’de.

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği Fatih-Harbiye dizisinde başlıca rolleri, son dönemin en karizmatik oyuncularından Kadir Doğulu, ulusal ve uluslararası ödülleri bulunan, genç kuşağın en yetenekli ve güzel oyuncularından Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. Sadullah Celen’in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz’e ait olan dizinin geniş ve sevilen isimlerden oluşan kadrosunda Dilara Öztunç, Başak Parlak, Pınar Dikici, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur ve Uğur Demirpehlivan da yer alıyor.