5053873217 [email protected]

Oyuncu Çağatay Ulusoy’un kendisine uyuşturucu getirdiğini söylediği şoförü Onur Tezer’in annesinden şok suçlamalar geldi.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un kendisine uyuşturucu getirdiğini söylediği şoförü Onur Tezer’in annesinden şok suçlamalar geldi. Annenin iddiasına göre Çağatay’la Onur’un avukatı işbirliği yaptı. Suçu ise şoförün üstüne atmak istiyorlar.

“SUÇU OĞLUMUN ÜZERİNE ATMAK İSTİYORLAR”

Akşam’dan Seda Kılıç’ın haberine göre, geçen günlerde ilk kez hakim karşısına çıkan Ulusoy, “Evimdeki uyuşturucuyu şoförüm Onur Tezer getirmişti. Kendisi esrar içmez. Benden de para almadı” demişti. Hakkında yakalama kararı bulunan Onur Tezer’in annesi Hamiyet Tezer, mahkemeye bir mektup gönderdi ve oğlunun avukatı Merve Caşın’a da suçlamalar yöneltti. Anne Tezer, mektubunda suçun Ulusoy ile kendi avukatlarının birlik olup oğlunun üzerine yıkılmak istediklerini öne sürdü.

Anne Tezer mektupta oğlunun avukatının Çağatay Ulusoy’un avukatı ile görüştüğünü ve Ulusoy’un aleyhine konuşmasından endişe ettiklerini yazdı. Bu nedenle de oğlunun avukatı Merve Caşın’ın, Onur Tezer’in teslim olmasına engel olduğunu ifade eden anne Hamiyet Tezer, oğlunu kendisinin teslim edeceğini mahkemeye bildirdi. Mektubun mahkemeye ulaşmasının ardından Caşın, Onur Tezer’in avukatlığından istifa etti. Şimdi anne Tezer’in oğlunu güvenlik güçlerine teslim etmesi bekleniyor.