5053873217 [email protected]

Son dönemde Honda ve Toyota’nın tasarımları birbirine fazlaca benzedi. Farlar, ızgara tasarımı, stop tasarımı neredeyse aynı. Bu tasarım rüzgarına kendini kaptıran son Japon firması ise Suzuki oldu.

3.600 mm boya, 1.600 mm genişliğe ve 1.540 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.425 mm. 16 inç çaplı jantlarla donatılan konseptin ön panjurunda yer alan çift çubuk farların içerisine kadar uzarken LED gündüz farları şu sıralar Kore merkezli üreticilerin kullandığı görsel efektleri sağlamış.

Jantları şık bir görünüme sahip olan otomobilin yan görünümü oldukça sadeyken arkaya geçildiğinde görülebilen siyah renkli spoyler, LED stoplar ve şık tampon sportif bir duruş sergiliyor.

İç mekanı büyük kardeş Swift’ten çok farklı durmayan konseptin ön paneli ve koltuklarında gövde rengiyle uyumlu kaplamalar kullanılırken üç kollu direksiyon simidi şık bir görünüme sahip. Orta konsolunun büyük kısmı dokunmatik bir ekrandan oluşan aracın vites kolu da ergonomik şekilde direksiyon simidine yakın yerleştirilmiş.

Kaputu altında 1 litre hacimli benzinli bir motor taşıyan A: Wind konseptinde sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) gücü ön tekerleklere aktarıyor