5053873217 [email protected]

Yılın skandalında ilk darbe Berkay’a geldi. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena ile Berkay’ın önce Akmerkez’deki bebek odasından çıkarken çekilen görüntüleri basına yansıdı. Bu fotoğraf üzerine iş görüşmeleri yaptıklarını söyleyen ikilinin bu kez aylardır bilinen Londra fotoğrafları günyüzüne çıktı.

Akmerkez fotoğraflarından sonra Berkay’a işin aslını soran patronu Polat Yağcı, ünlü popçunun “Aramızda arkadaşlıktan öte bir şey yok, bana inan” açıklamasını duydu. Yağcı, birlikte sanatçısına inandı. Ancak Berkay’ın Londra’da Asena Erkin ile sarmaş dolaş pozları bardağı taşırdı.

İYİCE BUNALIMA GİRDİ
Bunun üzerine Berkay’ın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak albümünü çıkarmama kararı alan Yağcı; ünlü popçunun kliplerinin de yayınlanmasını durdurdu. Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı, “Berkay’a kırmızı kart gösterdim” dedi. Bu gelişme üzerine iyice bunalıma giren popçunun ise bir süreliğine Londra’ya gidip orada kalacağı söyleniyor.
CANER’E VIZ GELDİ
Asena ile Berkay’ın Londra fotoğraflarının ardından gözlerin çevrildiği Caner Erkin, dünkü idmanda kahkahalarla koşuyordu! Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena ile Berkay’ın Londra’daki samimi pozları önceki gün ortaya çıkınca; herkes yıldız futbolcunun öfkeden deliye döneceğini sandı. Ancak; eşi ve Berkay’ın çok daha samimi pozlarını bir servet ödeyerek satın aldığı iddia edilen Caner’in dünya umrunda değil! Fenerbahçeli futbolcu, dün çıktığı idmanda takımın en neşeli ismiydi!

TAZMİNAT KAHKAHASI MI?
Kahkahalar atarak koşu yapan Caner Erkin’in halleri; şaşırtıcıydı. Ünlü futbolcunun bu halleri kimilerine göre “sadece bir şovdu”. Bazılarına göre ise Caner Erkin, zaten Londra’daki sarmaş dolaş fotoğraflardan çok daha samimi olanlarını gördüğü için durumu umursamadı. Yıldız futbolcunun bazı arkadaşlarına göre ise eşinden boşanmayı planlayan Caner Erkin’in neşesi, bu fotoğraflar sayesinde ödemekten kurtulacağı tazminatın neşesiydi!

SESSİZLİK SÜRÜYOR
Fenerbahçeli futbolcu, mecburen gözönüne çıkarken; skandalın kahramanları Asena Erkin ile Berkay’ın suskun tavrı devam ediyor. Yarınki Fethiyespor maçı antremanına evlilik alyansıyla çıkan Caner; eşi ve Berkay’ın Londra’da çekilen fotoğraflarına da kendi tarzınca yanıt vermiş oldu!

ASENA’SIZ YEMEK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm branşlarda yer alan teknik direktör, oyuncular ve onların eşlerine bir yemek verdi. Başarılı futbolcu Caner Erkin’in yemeğe eşi Asena ile katılmaması dikkat çekti.

Kaynak: Takvim