5053873217 [email protected]

Konser, Justin Timberlake’in Türkiye’deki ilk solo performansı olacak! Dünya çapında 2013 yılının listelerinde baskın yer alan The 20/20 Experience World Tour ve The 20/20 Experience – 2 of 2 tüm dünyada müzik marketlerinde satışta.

Timberlake şimdi bu heyecan verici canlı şovunu dünya çapında bir turne ile fanlarıyla buluşturuyor.

Konserin biletleri 5 Aralık Perşembe günü saat 9:00 ‘da Türkiye’de satışa çıkacak. Justin Timberlake’in yeni fan klübü, “The Tennessee Kids (#TNKids)”’in üyeleri, 3 Aralık günü ön satış’tan faydalanabilecek.

Ön satıştan faydalanabilmek için Fanlar http://thetennesseekids.justintimberlake.com sitesine üye olarak, gelen onay kodu ile ön satıştan faydalanabilir.

Justin Timberlake Dünya Turnesi’nin Türkiye konseri BKM ve MAP organizasyonu ile gerçekleşecektir.

En son Amerika Müzik Ödülleri gecesinde kazandığı Favori Pop/ Erkek Rock Sanatçısı ödülleri dahil 3 ödülle evine dönen Timberlake ayrıca GQ tarafından yılın erkeği seçildi. 20/20 Experience , 4 milyonluk album satışı ile yılın en çok satan dünya turnesi.

Bu album son 5 yılın en iyi çıkış yapan Erkek sanatçısı, hatta son 5 yılın Amerika tarihindeki en iyi dijital çıkışı olarak kabul ediliyor.

20/20 Experience albümü top200 sıralamasında (3 Haftalık) ve R&B album listelerinde (10 Hafta) birinci durumda. 10 parçasının da yayınlanmasından sadece1 hafta sonra dijital ortamda şarkılar Amerika’da 7 milyon’dan fazla satıldı. Albüm Amerika dahil üç ülkede daha platinyum seviyesine yükseldi.