5053873217 [email protected]

Ekranların yepyeni komedi dizisi “Gönül Hırsızı”nın yayın tarihi belli oldu. Gönül Hırsızı 2 Aralık Pazartesi akşamı 22:40’ta TRT 1 ekranlarında gönlünüzü çalmaya geliyor.

Yetenekli, genç ve usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ile Türkiye’yi güldürmeye hazırlanan Gönül Hırsızı dizisinin yayın tarihi belli oldu. 2 Aralık pazartesi akşamı 22:40’ta TRT 1 ekranlarında ilk kez izleyicileriyle buluşacak olan Gönül Hırsızı’yla gülmeye hazır olun…

Başrollerini Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç’ın paylaştığı Gönül Hırsızı oyuncuları ise izleyicileriyle buluşmak için geri sayıma başladı. Gönül Hırsızı’nı “Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli, çoğu zaman da gülerek ve eğlenerek izleyeceğimiz bir duygusal komedi” olarak değerlendiren Hasan Kaçan, dizide “Nadir abi” karakterini canlandırıyor. Dizinin “Gönül Hırsızı” Cem Kılıç ise karakteri Tarık’ı “Kalp kırmıyor, kalp çalıyor” diye anlatıyor.

“Gönül Hırsızı”nda Nurcan Eren, Fatih Kaçan, İpek Tenolcay, Mehtap Bayri, Esin Civangil, Birsen Dürülü, Özge Sezince, Mesut Can Tomay gibi isimler de yer alıyor.

GÖNÜL HIRSIZI
Yapım: Tekden Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Müzik: Erhan Güleryüz
Yönetmen: Ayhan Özen
Senaryo: Hasan Kaçan, Baykut Badem, Filiz Ekinci, Ali Uğur Kaçan
Oyuncular: Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz, Cem Kılıç, Nurcan Eren, Fatih Kaçan,
İpek Tenolcay, Mehtap Bayri, Esin Civangil, Birsen Dürülü,
Özge Sezince, Yavuz Çetin, Mesut Can Tomay, İsmail Kavrakoğlu, Şive Şenözen, Enes Atış, Baykut Badem, Yiğit Üst, İlayda Alişan, Kerim Yağcı, Sadettin Tolan, Erkan Akkoyunlu, Emine Sarıkaya.

Hikâye: Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık (Cem Kılıç) ve kardeşi Necdet (Mesut Can Tomay), anneleri Neriman’la (Nurcan Eren) aynı çatı altında tembel bir “bekâr aile” hayatı sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya’nın (Tuğçe Kazaz) onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir (Hasan Kaçan), hikâyeleriyle onları hayata hazırlayacaktır.