5053873217 [email protected]

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz’la iç mimar Ceren Öztürk Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Berna-Mesut Yılmaz çiftinin oğulları Hasan Yılmaz’la, Neslihan-İbrahim Öztürk çiftinin kızları Ceren Öztürk’ün düğün töreni iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Yaklaşık bin davetlinin katıldığı Çırağan Sarayı’ndaki düğün için maneviyat temasına özel 27 çiçek seçildi.

Her bir çiçeğin anlamı araştırıldı ve düğünün bölümleri bu çiçek isimlerine göre adlandırıldı. Ceren Yılmaz her çiçek için bir şiir yazdı ve bu şiirlere genel konsept içerisinde yer verildi. Ceren Yılmaz’ın annesi Neslihan Öztürk gelin ve damada özel bir şiir kitabı yazdı ve kitap tüm davetlilere hediye edildi.

Berna-Mesut Yılmaz çiftinin oğulları Hasan Yılmaz’la, Neslihan-İbrahim Öztürk çiftinin kızları Ceren Öztürk’ün düğün törenine iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı. Çiftin şahitliğini; Abbas Abbasov, Berna Tokar, Mehmet Cengiz, Muhammed Öztürk yaparken, nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğün töreninde, Ceren Yılmaz’ın annesi Neslihan Öztürk, gelin ve damada özel bir şiir kitabı yazdı ve kitap tüm davetlilere hediye edildi.