5053873217 [email protected]

Tofaş çatısı altındaki Fer Mas Oto tarafından pazara sunulan Maserati Ghibli’nin tanıtımı, Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul ev sahipliğinde gerçekleşti. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı, Fer Mas Şirket Müdürü Ferhat Albayrak ve Quasar adına Viatrans A.Ş-Meydanbey İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan’ın ev sahipliği yaptığı geceye Maserati Baş Tasarımcısı Giovanni Ribotta ve Maserati Avrupa Bayi Geliştirme Müdürü Luigi Sepe de katıldı.

Maserati Ghibli’nin, Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul bünyesindeki Quasar Kültür ve Sanat Çadırı’nda gerçekleşen özel tanıtım partisinde ünlü müzisyen Kerem Görsev de muhteşem performansıyla göz kamaştırdı.

Türkiye’de Tofaş çatısı altındaki Fer Mas Oto tarafından temsil edilen İtalyan lüks otomobil markası Maserati’nin yeni modeli Ghibli, Quasar İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı. Fer Mas Şirket Müdürü Ferhat Albayrak ve Quasar adına Viatrans A.Ş-Meydanbey İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan’ın ev sahipliğini üstlendiği tanıtıma Maserati Baş Tasarımcısı Giovanni Ribotta ve Maserati Avrupa Bayi Geliştirme Müdürü Luigi Sepe de katıldı.

Maserati Ghibli’nin, Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul bünyesindeki, Quasar Kültür ve Sanat Çadırı’nda gerçekleşen özel VIP partisinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Fer Mas Şirket Müdürü Ferhat Albayrak, 2013 yılını Maserati özelinde “Sedan Atılım Yılı” olarak adlandırırken; “Maserati Ghibli’nin Türkiye’de fark yaratacağı inancındayız. Bu zamana dek gerçekleştirdiğimiz 13 adetlik ön satış da bu inancımızı destekliyor.” diye konuştu. Maserati Ghibli’nin temsil ettiği lüks ve prestij kavramlarıyla doğrudan örtüşen, Türkiye’nin gayrimenkul anlamında örnek projelerinden Quasar İstanbul’a katkılarından dolayı teşekkür eden Ferhat Albayrak, Maserati Ghibli vesilesiyle Quasar ile gerçekleştirdikleri olumlu iş birliğinden ötürü memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi. Quasar Kültür ve Sanat Çadırı’nda geç saatlere dek süren, iş ve sanat dünyasından yaklaşık 200 seçkin davetlinin kusursuzca ağırlandığı gecede dünyaca ünlü müzisyen Kerem Görsev ise yüksek enerjisi ve muhteşem performansı ile davetlilere caz dolu bir gece yaşattı.
Maserati Ghibli Hakkında:
Tofaş çatısı altındaki Fer Mas Oto tarafından satışına başlanan Ghibli, Maserati markasının tarihinde bir ilk olan, 3.0 litre V6 turbo dizel ve 3.0 litre V6 benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle Türkiye pazarında yerini aldı. 3.0 litrelik V6 turbo versiyonu 155.485 Euro’dan başlayan fiyatla satışa sunulan olan Ghibli’nin, 3.0 litre V6 benzinli motor seçeneği ise 196.271 Euro’luk başlangıç fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maserati Ghibli, henüz pazara sunulmadan 13 adetlik ön satış rakamına ulaşarak, lüks sportif sedan segmentindeki farkını şimdiden ortaya koydu.