5053873217 [email protected]

Mercedes son dönemde A serisi ve CLA ile 100 bin liranın altındaki lüks araç pazarını lehine çevirmiş olmanın öz güveni ile GLA’da da talep patlaması yaşıyor. Sıradaki model ise yeni C serisi. & yıldır pazarda bulunan C serisi bir kez makyajlandı ve tasarım olarak yeterince güncel çizgilere sahip değil.

Ocak 2014 gibi daha yakın bir tarihi duymak sanırız hoşunuza gidecektir. Detroit Otomobil Fuarı öncesinde tanıtılacak olan yeni C Serisi, Cenevre Otomobil Fuarı’nda da fuar prömiyerini gerçekleştirecek.

Yeni C Serisi, iç mekanında S Serisi’nden izler taşıyacak. Orta konsoldan direksiyonun arkasına taşınacak olan vites topuzu, geniş bir eşya gözü için yer açılmasını sağlarken, Command ismindeki kumanda birim daha merkezi olacak. Analog bir saat kullanılacak olan kokpitte 3 adet yuvarlak havalandırma kanalına yer verilecekken, klima kontrolleri S Serisi’ni hatırlatacak. A Serisi’ndeki sabit ekran C Serisi’nde de tercih ediliyor. İç mekanında artık daha geniş bir oturma alanı sunması da planlanan aracın, Audi A4 ve BMW 3 Serisi gibi rakipleri kadar CLA’dan da etkilenen satışlarının tersine dönmesi hedefleniyor.