5053873217 [email protected]

Yosi Mizrahi, babası Selim Mizrahi’yi kaybetmenin şokunu yaşıyor. Bulunduğu lokalde aniden fenalaşarak arkadaşlarının yanında hayatını kaybeden ve babasını toprağa veren Yosi Mizrahi, olaya şahit olan bazı kişilerin kötü haberi sosyal medyadan vermek için adeta yarışmalarına ateş püskürdü.

Aile bireylerinin ve de akrabaların vefat haberini öncelikli olarak sosyal medyadan almalarının kabul edilemez olduğunu Facebook hesabından paylaşan başarılı oyuncu:

“ Bu AKLI EVVEL kişiler, adeta birer “gazeteci refleksi”yle hiç üzerlerine vazife olmadığı halde, vefat haberini Sevgili Baba’mızın Facebook Ana Sayfası’na YAZMA MARİFETİnde bulundular. İyi HALT ETTİler !!! Ne oldu be adam! Bunu ilk sen yazdın da başın göğe mi erdi ??? Aile olarak bizler, resmi bir duyuru mu yaptık da, altına taziyelerini bildiriyorsun ??? Senin ani gerçekleşen bir vefat haberini, tüm aile fertlerinin FACEBOOK’tan öğrenmesine sebep olmaya ne hakkın var? “Ben babamın öldüğünü tesadüfen Facebook’tan mı öğrenecektim?” diye çığlık çığlığa feryat eden kız evlada nasıl cevap vermeyi düşünürsün acaba??? ” ifadelerine yer verdi.