5053873217 [email protected]

Kanal D’de yakında ekrana gelecek, başrollerinde Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın yer aldıkları “İnadına Yaşamak” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor. Dizi ekibi geçtiğimiz hafta da, doğa harikası ve doğal dizi / film platosu olan Kapadokya’da idi.

Yapımını Süreç Filmcilik’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu’nun üstlendikleri, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan “İnadına Yaşamak” dizisinin çekimleri büyük bir özenle ve hummalı bir şekilde devam ediyor. Bir çocuk ve bir büyük aşkın merkezde olduğu, aksiyonla harmanlanan bir intikam hikayesini konu alan dizinin Kapadokya’da gerçekleşen çekimlerinde, hem heyecan hem de görsel bir şölen vardı. Oyuncular, Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın sahnelerinde, büyük bir heyecanla ve aynı zamanda da keyifle oynadıklarının gözlemlendiği çekimlerde, heyecan ve aksiyon da zirveye çıktı.

Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın yanı sıra Denisse Capezze, Doruk Özermanoğlu, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat , Duygu Sarışın, Edip Saner , Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız , Mahmut Gökgöz , Armağan Oğuz , Kerem Corogil, Alican Albayrak , Koray Ergun,Sedat Kalkavan , Evren Erler, Burak Demir, Taner Cindoruk , Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar’ın da yer aldıkları dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle şimdiden, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday.